De kwaliteit is super het is snel geleverd en de prijs is goed

Goed en snel

Nvt

Is goed

Ze zijn er altijd vriendelijk en helpen je graag in Noordwijk daar kunnen ze in Lisse een voorbeeld aan nemen want dat ontbreekt er daar we aan en dit geef ik mee als tip nu er een nieuwe zaak aan komt in Lisse meer klant gericht worden je komt niet op je werk om met elkaar te praten als er klanten binnen zijn

Netjes geholpen en snel geleverd

Fan van Norah

Alleen maar positief

leuke collectie en heel klantvriendelijk

Of je nu 20 bent of 75 je slaagt altijd wel bij Norah

Supermoment

De kleding komt echt netjes en zoals besteld binnen. Ik ben er zeer content mee. Een min puntje…DHL! Wat een draak is dat. Blijf ervoor thuis, ligt er een , u was niet thuis kaartje, volgende dag ophalen bij een DHL punt. Deze klacht ook doorgezet aan DHL. Vaak slechte ervaringen mee! Maar verder geniet ik van mijn nieuwe outfit!

Je wordt altijd zeer correct geholpen

Mooi van pasvorm

Hemdje wat elegant onder blouse of jasje staat. Mooie pasvorm heb deze interfere kleuren.

leuke collectie, fijne winkel

Heel erg fijn geholpen door verkoopster Francien in winkel Berkel. Leuke collectie voor schappelijke prijzen.

vriendelijk personeel

Mooi

Ik wilde graag een jurk maar het is een blouse en erg lang

Prettig geholpen

Prettig geholpen zowel bij her reserveren als het afhalen

Goed geregeld

Alles liep volgens afspraak

alles prima

bestellen gaat gemakkelijk via de website. Je spaart er snel punten mee die ik nu al kon verzilveren. Goed passende leuke zomerbroek en mooie tas besteld, goede prijs-kwaliteit verhouding. Pakket werd zeer snel bezorgd!

Snelle levering nadat ik gemakkelijk via de webshop had besteld.

Fijne hulp bij vragen

Mooie betaalbare kleding, soms wel wat snel stuk(silky blouse komen draadstreepjes in, shirt met elastiek onderin laat snel los, te eng genaaid) jammer dat dan gezinspeelt wordt dat het shirt te strak is geweest terwijl in de winkel hetzelfde shirt hangt met hetzelfde probleem). Bestellen gaat super, snel in huis of ad te halen.

Snelle bezorging goede kwaliteit prijs verhouding.

Verzorgd, snel en betrouwd.

Nog nooit iets fout gegaan, superservice dat het kostenloos in de winkel in Schagen wordt geleverd. Personeel daar behulpzaam, heel vriendelijk en eerlijk, topteam.

Hele goede service

Hele goede service hele vriendelijke mensen

Mooie kleding, ook voor de vollere vrouw.

Eindelijk een winkel gevonden die mooie kleding heeft voor de vollere vrouw.

Ontzettend aardige medewerkers, heel behulpzaam, vrolijk , kan je leuk gesprekje mee hebben bij de kassa!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar