Goed geholpen snelle levering

Vriendelijk

Vriendelijk en ze helpen je heel graag

Ik ben. heel blij met de mod van Norah. De service is altijd top

Super goede service

Fijn geholpen door de medewerkers. Altijd behulpzaam, doen net even dat stapje meer voor je, ik kan alleen maar zeggen top blijf zo doorgaan.

Besteld in de winkel, binnen enkele dagen mail dat het geleverd was

Geweldig advies van medewerkster

Het produkt van mijn keuze was er niet meer in mijn maat, de medewerkster heeft nog gezocht bij de voorraad, ook daar niet aanwezig. Ze adviseerde mij om een soortgelijk product in de juiste maat te passen, zodat zij voor mij het juiste online kon bestellen. Een geweldig lieve, geduldige verkoopster! Binnen enkele dagen kon ik mijn jasje ophalen, top!

Ik ben en blijf altijd ontzettend blij van Norah! Altijd wat leuks en net even anders!

Gezellig contact met verkoopster die ik al lang ken.

Goede ervaringen, leuke winkel met veel keus.

Blouse is geweldig

Mooie kleur, mooi materiaal, op meerdere manieren te dragen. De levertijd verbaast mij altijd een beetje, toch wat lang.

Heel erg blij met mijn bestelde kleren van Norah de stof is erg mooi en de broek zit ook echt heerlijk. Ook het shirt is van mooie kwaliteit ik ben er blij mee.Tot de volgende keer.

Kan beter

Shirtje was niet in mijn maat aanwezig en kon nagezonden worden. Echter moest ik zelf de verzendkosten betalen. Eenmaal het shirtje ontvangen zat er een chemische geur aan. Dus moest ik het eerst wassen.

Prima keus gemaakt.

Fijne hulp bij het uitzoeken en goed advies. Kortom een prettig bezoek aan de winkel.

Geweldige winkel

Zo fijn geholpen En de prijs is zeker interessant En veel keus in groot en klein MAAR HET HELPEN IN DE WINKEL DAT STAAT BIJ MIJ OP NO 1

Super behandeling

Blouse gekocht waar een roze streep door liep. Ik kreeg op deze blouse 5 euro korting en mocht de blouse terugbrengen als ik de streep er niet uit gewassen kreeg. Super! De streep er helemaal uutgewassen.

Is goed

Op tijd melding dat het binnen is

Zeer tevreden.

Altijd eerst naar Norah alvorens ik verder ga

Ruilen gaat makkelijk alleen niet zo panisch doen bij contante betaling

Heel goed!!!

X

Prima verzorgd, goede service.

leuke vlotte kleding

Leuke vlotte kleding, ook voor dames met een maatje meer!

Geweldige service en goed vakkundig en aardig personeel in Almere Buiten

Goed en vakkundig en aardig personeel. Vooral ook eerlijk als iets NIET staat en nooit opdringerig(Almere buiten)

Prettig personeel en hebben alle tijd ! Manager is top!!!’n

Topje is heel mooi, broek viel tegen.

Voor de helft top, andere helft minder. Bezorging was goed.

Hele fijne winkel

Wordt vriendelijk en vakkundig geholpen. Bestelling in winkel opgehaald omdat ze mijn maat niet meer hadden.

Nvt

Nvt