Fantastisch geholpen!

De door mij gewenste blouse was 1 maat te groot. De maat kleiner was niet in hun filiaal voorradig. De medewerkster heeft de blouse een maat kleiner bestelt en iom in het filiaal laten bezorgen, zodat ik deze eerst kon passen én vergelijken hoe het zat ten opzichte van de andere maat. Er werd bij het passen van de blouses gekeken welke maat het beste paste bij mijn figuur. Héél fijn persoonlijk geholpen. Groot compliment voor de service.

Snelle levering.

Goede ervaring met snelle levertijden en juiste producten

de producten blijven top, goede prijs kwaliteit, alleen de levering duurt lang

Lang moeten wachten op de kleding dat is jammer, was eerder niet zo.

Fantastisch!!

Snelle levering. Ook het retourpakje, snelle terugbetaling. Super hoor!!

Mooi aanbod aan sterke prijzen!

De maten vallen zeer goed, zelfs ruim. Mooi aanbod aan basics en trendy kleding.

Goede levering.

Alles goed geleverd

Met acties is de levertijd langer.

Goede ervaring met verzenden alleen,helaas als je wat besteld met voucher en het retour stuurd ben je punten kwijt.

Goede service in winkel en ook online

Hele leuke kleding.

Top kleding!!

Mooie kleding. 90% van m’n kledingkast bestaat uit kleding wat bij norah weg komt.

Super snelle levering via de zuil in de winkel

Altijd behulpzame verkoopsters

Zeer vriendelijk afgehandeld

Goeie en snelle bezorging

Kom altijd in de winkel Capelle ad IJssel, goede sortering en voorraad maar bovenal zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Prima.

Leveringen op tijd, klantvriendelijk.

Snelle levering en mooi kleding

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding. Maat klopt. Helaas op een ander adres bezorgd maar daar kan norah niets aan doen

snelle levering, retour gaat trager

Bestelling gedaan, maar maten en model viel tegen. Dezelfde dag retour gestuurd maar na een week niet eens een bevestiging dat retour ontvangen is o.i.d. Nu dus steeds op mijn bankrekening kijken of betaling is teruggestort.

Top kwaliteit en service !

Ik was al vaker bij norah in de winkel goed geslaagd, nu mijn gezondheid minder is was de online verkoop een uitkomst.na wat telleurstende aankopen bij andere winkels nu weer super geslaagd bij norah ! Voor mij niets anders meer, hoop er nog lang gebruik van te kunnen maken.

Ik word prima geholpen

De shirts van Norah vind ik zo mooi dat ik ze online bestel en dan in de winkel laat bezorgen dan kan ik ze in de winkel aanpassen en het is altijd goed dat vind ik geweldig

Verwondert

Beste, op 22 januari zou mijn jas verzonden zijn. Tot hiertoe heb ik nog niks ontvangen. Order 2203698079. Kunnen jullie dit nakijken.

veel mails, trage terug betaling

bij retour: inmiddels 3 mails ontvangen, nog geen geld retour!

Goed en snel geregeld

Zeer mooie site snelle reactie en levering

Leuke betaalbare mode

Je wordt overal goed geholpen. Voor ieder wat wils. Ik hou van katoen en sportief en slaag altijd. Iets meer katoen zou fijn zijn.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar