Snel en vriendelijk geholpen

Duurt lang

Ben op zich heel tevreden over de kwaliteit van Norah Maar bestellen online is een drama Dit duurt vaak zo lang En niemand kan mij dan ook vertellen waar de bestellingen zin Daar kan dus nog heel veel aan verbeterd worden

De kleding is zeer divers. Het is de goede pasvorm voor mijn lichaam. Leuke prints ,leuke kleuren. Norah is sinds het in Zoetermeer zijn deuren geopend heeft mijn favorite winkel.

Fijne winkel

Keurig en op tijd verzonden

Broek ging in 1 dag stuk

Zeer slecht geholpen door dame in winkel! Zelf klantenservice gebeld en prima opgelost

Fijn jullie komen de afspraken na. De mail is op tijd super winkel

Heel fijn in de winkel te kopen Verkoopsters zijn altijd vriendelijk De verkoopsters dragen verschillende maten de ene is smal en de andere is gezet Online niet moeilijk Terug brengen niet ingewikkeld Teruggave geld is altijd correct Wat ik jammer vind is dat de punten die je gespaard hebt niet meer afgetrokken wordt van het artikel

Keurig en snel geregeld

Het was super

In de winkel hadden ze niet de goede maat de dag erna was de bestelling al in huis super

Tevreden

Heb mijn jas online besteld en de volgende dag al in huis....super. Ben van plan om eerdaags bij 1 van de winkels te gaan kijken.

Fantastisch wat een super leuk vriendelijk en behulpzaam personeel in Hengelo en Almelo en Top!!!!

Op tijd geleverd

Superservice.....heb een keer verkeerde bestelling gekregen maar werd super opgelost

Fijne winkel

Nvt

Prima service, snelle levering.

Prettige ervaring!

Super ko

Vandaag besteld, morgen in huis en supermooie trui

Zeer lange levertijd

Op 15 januari j.l. Artikelen besteld en deze staan vandaag 20 januari 2022 nog steeds in behandeling. Bij geen enkele webshop duurt de levering zo lang als hier. Normaal heb je alles binnen Max 2 dagen in huis. Hier al bijna een week. Er wordt gezegd vanwege drukte bij dhl dit klopt dus niet. Het is gewoon nog niet verzonden anders staat het niet in behandeling lijkt me. Nu al spijt van mijn bestelling.

Slecht.

Ik heb ruim 2 weken wat retour gestuurd naar Norah toe. Ik heb het bewijs vanuit DHL dat het verzonden is door mij en ook dat het aangekomen is. We zijn nu ruim 2 weken verder en nog steeds niet door Norah retour gemeld en ook nog niet mijn geld mogen ontvangen. Ik vind 100 euro retour krijgen toch best wel een groot bedrag. 2x erover een mail gestuurd en je krijgt 2x dezelfde tekst terug. Dus gewoon een standaard tekst en niets persoonlijk. Nu heb ik vorige week een woensdag opnieuw een bestelling gedaan en deze nog niet mogen ontvangen. Ik vind dit erg slecht.

Prima zaak, leuke dingen

PRIMA ZAAK LEUKE DINGEN

Snelle levering Goede kwaliteit

Zoals ik al eerder had ervaren, is alles prima verlopen en zijn de artikelen prima in orde.

Eigenlijk is alles al gezegd in mijn vorige zin. Ik ben weer erg tevreden over de service en de artikelen. Norah is echt mijn winkel.

Prettige store

Leuke collectie en betaalbare mode

Hele fijne winkel

Ik shop hier met veel plezier, ook online was prima geregeld. Ze sturen het op af je haalt t af in de zaak. Mooie winkel op goede locatie.

Prima geleverd . Blij mee

Gewoon prima

Goed ,in de winkel vroeg de dame of ik nog wilde passen ,erg fijn ,prima service

Mooie kleding en accessoires

Fijne winkel, mooie kleding en accessoires. Prettige winkelervaring . Wat ik fijn vind dat men niet gelijk op je afvliegt maar je gewoon de ruimte krijgt om rond te kijken en men wel beschikbaar is voor vragen / advies. Dat maakt het dat ik regelmatig naar binnen stap en dus ook regelmatig iets aanschaf.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar