Fleurig

Snel bezorgd

Heel goed.

Is mijn favoriete winkel

Ik draag altijd rokken en jurken en slaag ALTIJD bij Norah. Ook op vakantie!! Nunspeet Winterswijk Noordwijk. Maar ik woon vlakbij Bergen op Zoom en Roosendaal. Ik ben zó blij met jullie!! Ga zo door!! Heb al vele klanten naar jullie gestuurd! Groetjes Maaike De Vos uit Tholen Schietbaan 63 4691 AB

Zeer goed en snel

Bestellen en na 2dagen ophalen in de winkel

Goed geholpen en klantgericht en vriendelijk

Heel vriendelijk geholpen

Maar had een “dons” jasje gekocht, eenmaal in Spanje kwam al het dons eruit, gelukkig in de reclame gekocht, maar toch jammer

Top mensen in Houten

Geweldige lieve en klantvriendelijke mensen

Kwaliteit is echt goed. Sneller levering, beide uitstekend.

De kwaliteit van de kleding is super goed, Prijs kwaliteit is uitstekend en ze leveren snel. Modebewust in alle maten.

Snel en goed

Levering is goed

Levering is goed. Kleding is ook goed. Ben echt wel fan van Norah. Retour duurt lang. Nu een week geleden 1 item retour gestuurd. Pakket is te volgen via DHL. Maar nu een week verder, nog geen ontvangstbericht van norah

Binnen 1 dag geleverd !!!

Broek besteld, bleek te groot. Naar de winkel gegaan en retour gedaan. In de winkel geholpen met het uitzoeken van een andere broek. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

super

Snelle levering van een goed beschreven artikel

Een prima winkel voor mijn.

Wat was mijn rok snel bij mijn in huis ,geweldig!

Nieuw personeel

Jammer dat al het oude vertrouwde personeel in Geldrop weg is... Heb niet zoveel met de nieuwe gezichten Over de kleding ben ik overigens nog wel steeds enthousiast

Duidelijk en goed

Handig om te bestellen en ophalen

Klantvriendelijk

Prima klantvriendelijk

Ervaring is goed

Snelle levering. En mooie spullen, iedere week weer wat nieuws in de winkel.

Gaat altijd super

Altijd te vreden

Prima service en je wordt goed op de hoogte gehouden

Heel snel geleverd en de maatvoering klopt

Alle drie de items die ik heb besteld passen. Ze zien eruit zoals op de foto. Het werd sneller geleverd dan in eerste instantie op de site stond

Grandioos

Fijne winkel. Snelle levering.

Elke keer een prima ervaring

Duidelijke communicatie. Goed bestelproces. Snelle afhandeling. Bestellen bij Norah voelt persoonlijker als bij andere winkels.

Goef

Zou heel fijn zijn als u ook onder Rotterdam een winkel gaat openen. RENESSE OUDDORP HELLEVOETSLUIS

Leuke betaalbare winkel

De winkels verschillen veel door het personeel ,

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar