Goede keuzes

Ruime keuze in maat en artikelen

Wat een super leuke en mooie winkel

Afgelopen maandag ben ik bij de Norah in Almelo geweest. Ik werd erg goed geholpen door de 2 dames die er die dag werkten. Super enthousiaste en gezellige dames. Geven goede adviezen. Kom zeker nog vaker weer terug in deze winkel.

Betaalbaar

Heel leuke mode kwaliteit en prijds komen goed overeen ,mijn vriendinnen en familie kijken ook al eerst bij jullie voor de leuke seizoen mode .

topservice en prachtige kleren

je wordt er telkens met een glimlach onthaald en elke keer je binnenspringt vind je weer een nieuwe leuke collectie. Super leuke winkel en toffe kleding die niet in elke winkel hangt!

Mooie kleding, leuke prijs,maten kloppen,en in de winkels goed geholpen.

Is goed geregeld bij Norah

Achtergelaten in de winkel

Moeilijk, daar ik het artikel uiteindelijk niet heb gekocht en derhalve in de winkel heb achtergelaten.

Prima alles werd duidelijk uitgelegd mail prima.

Bestelling goed ingepakt. Duidelijke mail hoe jullie werken in vovid tijd, Ook de mails na de bestelling kort en duidelijk! Prima geregeld

Wel goed

Wel goed, ik vind alleen dat het erg lang duurt voordat iemand zijn kosten retour ontvangt bij retourzending.

Heerlijk

Geweldig. Ophalen en het past

Vriendelijk en een mooie collectie waar ik altijd wel slagen kan

Besteld en snel in huis. Netjes verpakt.

Goed product en correcte afhandeling

Alles verliep naar verwachting. Mooie blouse, goede maat, keurige afhaalprocedure,

Op perfect

Snelle service , aardig winkelpersoneel

Superleuke collectie

Er zijn vaak veel leuke items te vinden, zeker ook voor mijn leeftijd, 66, en heel betaalbaar. Ik ben blij met Norah,

Duidelijke mailwisseling en mogelijkheid tot gratis retourneren

Heel goed geregeld.

Bestelling goed uitgevoerd.

Bestelling gedaan, snelle levering van product naar de winkel.

Goede maat aanduiding, prima product omschrijving, iets vertraagde levering, en een gewenste afwikkeling.

Winkel positief weblevering minder

Had webbestelling gedaan met ophalen in de winkel. Hoorde niks, de mail was blijkbaar niet aangekomen. Dus zelf gebeld. Toen opgehaald in Middelburg, dat maakte alles weer goed. Super leuk geholpen daar!

Gewoon goed

Makkelijk besteld en snel geleverd

Top geregeld alles

Fijne service, mail op tijd zodat je weet wanneer je spullen binnen zijn. Goed geregeld alles.

duidelijk snel en goed

De site is duidelijk, de levering heel goed het product goed.

Snel en goed

Parelweg 3a