Snel en goed

Zeer mooie kwaliteit,maar ben niet tevreden met verzending van DHL.

Goede afhandeling van de bestelde goederen en zeer vriendelijk personeel.

Snelle levering en goede service

Heel blij met Norah kleding , leuk team in de winkel

Superleuke kleding snel geleverd

De kleding valt goed op maat juiste kwaliteit voor een leuke prijs ben zeer tevreden

Geweldig op alle gebieden

Zeer uitgebreid betreffende collectie Klantvriendelijk en uitstekend advies voor combinaties. Snelle levering

Prima verlopen

Zoals bij elke bestelling verloopt alles prima en ontvang je keurig verpakt en voorzien van alle eventueel benodigde retourspullen een een mooi kledingstuk van Norah!

Prima afhandeling

Ophalen van mijn bestelling was gied en vriendelijk verlopen.

Vriendelijk

wAS TEGROOT/GAUW OMGERUILD/EN DE VOLGENDE DAG AL BINNEN

LEUKE VROLIJKE JURK VALT GROOT NORMAAL HEB IK MT 44 NU 40 GEKOCHT.

Goede maatvoering, gezelligheid in de winkel, betaalbaar

Zie boven

Goede communicatie tijdens bestel en verzendproces Terugsturen gaat grmakkelijk in de shop Geld snel terug

Perfecte broeken voor een super prijs

Retouren heel snel verwerkt.

Tijdloze mode

Wat heeft een mens nodig in corona tijd aan kleding. Dit tijdloze item is een basis aanvulling. Had een maatje kleiner gekund maar met een jasje erbij zie je er niets van.. ach en je kunt er daarom lekker in uitbuiken..

Prima geholpen, er kwam antwoord op mijn klacht over de aflevering

DHL had mijn pakket op het verkeerde pickuppoint afgeleverd. Had mail gestuurd en ondanks dat ik het pakket toch maar verder weg heb opgehaald kreeg ik antwoord, top

prima,

ik bestel niet vaak onlijn, maar ik vond het wel goed gaan

Top zaak, zowel online als in de winkel!!

Leuke modieuze kleding! Word goed gepresenteerd en advies gegeven in de winkels. Ben al klant vanaf het eerste uur, koop bijna nergens anders meer en word vaak aangesproken waar ik toch die leuke kleding vandaan heb.

Topservice!

Gezien de omstandigheden (alleen afhalen & retourneren) verliep mijn bestelling prima. Kreeg al snel een mail dat ik mijn jurk op kon halen. En dit verliep ook heel vlot.

overzichtelijk

duidelijk, overzichtelijke site. fijne winkels. betaalbaar en veel variatie

Goed geholpen en vriendelijk, zelfs een mailtje voor mijn cadeau kaart hoeveel er nog op staat

Snelle levering.

Snelle levering. Afgehaald met click&collect

Snelle levering. En vriendelijk geholpen bij het afhalen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar