Word altijd super goed en snel geholpen

Goed 10

Goed niet te duur mooie kwaliteit heb al vele artikelen gekocht ben heel tevreden

Ik koop graag bij Norah

Fijne kleding. Ik draag graag jurkjes. Ik wil toch adviseren er ook meer effen jurkjes bij te doen.

Geweldig!

Mijn bestelling was op tijd geleverd en ik ben blij met wat ik besteld had!

Ik heb een bestelling geplaatst met als afleveradres een winkel. Maar tot mijn verbazing ging het via het magazijn en duurde het 2 dagen. Waarom niet rechtstreeks uit de winkels.

Super leuke kleding

Ik mag graag shoppen bij Norah, ze hebben super leuke kleding.

Zowel online als in de winkels veel keus. Super tevreden

Zowel online als in de winkels veel keus. Super tevreden

Slecht

Legging die 1 dag gekocht had blijken 4 gaatjes te hebben op de rechterknie Week voor de kerst is mijn bestelling niet op tijd gekomen

Snelle levering en fijne medewerkers in Harderwijk

Goede uitleg van wanneer bezorgd.

En goede afhandeling in winkel Maastricht.

Goede snelle levering

Het product werd snel geleverd in het filiaal van keuze, helaas was het niet helemaal naar verwachting dus retour gedaan, dat ging zo mogelijk nog sneller! Zelfs de terugbetaling ging snel. Hele goede klantenservice!

Snel en goed

Na bestelling geplaatst te hebben vrij snel en gemakkelijk af te halen.en vooral prettig en vriendelijk personeel.tilburg.

Helemaal ok!

Prima, de jas hing klaar

Altijd op tijd en top kwaliteit

Topservice

Liever lopend door de winkel maar genoeg keuze online en wat een mooie materialen. Truien zitten heerlijk en krijg er ook veel complimenten over Stuur ze natuurlijk meteen door naar Norah

Zeer Tevreden

Ten eerste allemaal de Beste Wensen voor 2022!! Groningen Paddepoel Norah, Leuke winkel zeer klantvriendelijk snelle Service zal zeker mensen aanbevelen om deze winkel eens te bezoeken. Maar ivm met Lockdown Jas besteld via telefoon kon de volgende dag al terecht. Super kwaliteit fijne Jas om te dragen. Kom zeker terug.

Mijn ervaring met Norah is zeer goed

Zowel persoonlijk in de winkel als online bestelling.

Goef

jammer van geen click en collect

het item wat ik bestelt heb, daar wist ik van dat hij ook hier in de winkel nog hing. ik had hem dan nog voor kerst kunnen hebben, maar helaas moest ik hem echt online bestellen en kon ik hem na kerst ophalen. Verder was alles goed.

Gewoon snel en netjes geregeld.

Fantastiche winkel ,

Hele mooie collectie altijd , en leuke verkoopsters en zeer vriendelijk

Mag iets sneller geleverd worden, maar meer dan prima service

Goed geregeld

Besteld betaald gehaald .

makkelijk bestellen, snelle levering

Parelweg 3a