makkelijk bestellen, snelle levering

Zijn vriendelijke mensen goed advies

Prijs kwaliteit verhouding is prima

Leuk zwart jurkje gekocht,

In één woord geweldig

Altijd tevreden

Mooie en comfortabele kleding voor een schappelijke prijs. Ik ben altijd tevreden over de kleding van Norah!

Gaaf

Leuke gave kleding.

goed advies

goede bediening en adviezen

Altijd vriendelijk geholpen bij Norah in Leeuwarden! Ik winkel er erg graag!

Goed geregeld

Alles is goed en netjes gegaan

Super leuke mode voor een betaalbare prijs!

Een compliment voor de super enthousiaste medewerkers in filiaal Venray. Altijd gezellig binnenkomen daar!

Netjes te woord gestaan

Vriendelijke verkoopsters en snelle levering.

Goede kwaliteit en prijs de services is erg goed

Heb mijn bestelling in de winkel laten bezorgen. Mocht passen en ik kon het direct retourneren omdat het te groot was. Mijn geld was eerder dan verwacht teruggestort. Heel vriendelijk allemaal. Het filiaal was in Norah Turnhout

Ik vond het bestellen prima gaan. Ook de bezorging ging prima. Ik vond het alleen jammer, dat 1 bestelde blouse de volgende dag met 50% korting wordt aangeboden......

Goeie kleding, mooie aanbieding! Blij mee!

Super snelle levering

De bestelling verliep vlot en had binnen een paar dagen mijn bestelling binnen.

Klantvriendelijkheid

Zelfs aan de deur in Zwolle Zuid lief personeel voor óók even een praatje maken. Goed systeem om tóch mooie Norah kleding te kopen.

Heel positief

Snelle service van een hele vriendelijke en gezellige verkoopster. Leuk om het pakje in ontvangst te nemen. Een super geslaagd, alles was naar wens.

Helemaal naar de zin.

Vest en shawl besteld. Geen problemen met betaling. Bericht omtrent bestelling, zo ook van verzending. Heb artikel in winkel opgehaald. Zeer tevreden. Nieuw e-mailadres: [email protected]

goede, snelle service

Goed geholpen, altijd even vriendelijk bij deze locatie in Houten

Bij Norah gaat online bestellen makkelijk

Online bestellen gaat prima, alleen is de maat soms een gok. Daarom prefereer ik het shoppen in een fysieke winkel, maar online is een prima alternatief.

Prima geregeld in coronatijd

Via website bestelling gedaan en in winkel opgehaald, prima geregeld zo in Coronatijd.

Heel snel dit keer

Heel snel dit keer