Pakketje bleef helaas wat langer liggen bij de bezorgdienst

Volgens een mailtje zou ik op vrijdag 17/12 het pakketje moeten ontvangen. Dit was heel snel, maar dat was voordat het verkeerd gesorteerd werd bij de vervoerder. Uiteindelijk het pakket 6 dagen later op donderdag 23/12 gelukkig toch nog ontvangen.

Kwam vrij vlot en goed verpakt.

keurig verzorgd

mijn eerste keer via de mail ,maar het was perfect

Leuke kleding voor een goede prijs

Zie te vaak leuke dingen!!!!

Alles compleet en op tijd geleverd. Netjes verpakt

Vriendelijk personeel, goede service

Ook tijdens de lockdown, prima service bij afhalen. Toppers!

Goed betaalbaar..leuk assortiment

Alles kwam snel aan

Fijne winkel

Vlot

Ondanks de feestdagen en corona vlot en netjes bezorgd

Mijn ervaring met Norah is zeer positief. De bestelde producten zijn er snel, binnen een week, keurig verpakt . Ook is de kleding erg mooi.

Leuke afwisselende kleding

Voldoet aan mijn eisen

Prijs kwaliteit verhouding prima

Prima, goed betaalbare kleding

Norah is het enige wat erin mijn kledingkast hangt Soms zou het ook leuk zijn als er net iets wat chiquers Zou uitgebracht kunnen worden, ben een trouwe klant

Fijn!

Goed te bestellen en snelle levering

Fijne afhandeling. Tevreden over sjaal.

Prima beregeld

Bestelling gedaan, goed op de hoogte gehouden van aflevering

Goed.

Leuke en goede behandeling.

Snelle levering, mooi shirt

prima ervaring

Snelle en correcte levering, prima communicatie.

Zeer goed geholpen ....personeel super aardig en behulpzaam ....zeer tevreden ...

Prima broek

Bestelling van de broek ging prima. Maat klopte helemaal. Dus helemaal tevreden.

Leuke betaalbare mode

Eindelijk een winkel waar ik mijn gehele collectie kan kopen die leuk, mooi en bij mijn leeftijd past. Perfecte pasvorm.

Voel me echt gezien door het personeel.

Gemakkelijk werken met norah

Alsjeblieft kleding niet voldoet kun je dezekosteloos retour zenden

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar