Prima bestelling en levering.

Mooie kwaliteit van de kleding. Prima prijzen.

Mooie kleding

Kleding ziet er altijd mooi en netjes afgewerkt uit.

Snelle service correcte en snelle afhandeling bij retour

Super service en klantvriendelijk.

Prettig contact met d cdames en erg meedenkend.

Had wat sneller gekunt

Na een paar dagen alles al binnen.

Snelle verzending, goede retourservice en leuke kleding!

Ik ga normaal gesproken altijd naar de winkel in Bergen op Zoom. Vriendelijk personeel. Nu met die vervelende Covid ben ik online gaan kopen en mijn complimenten! Goede service en de retouren kunnen ook bij de winkel ingeleverd worden. Perfect!

Prima, makkelijke website. Alles verloopt soepel.

Zie boven

uitstekend

Zeer slechte klantenservice

De klantendienst verlegde het probleem naar mij toe terwijl ik helemaal geen fout had gemaakt!!! Totaal geen service!

Slechte ervaring

Artikel omruilen dan ben je meteen de punten kwijt. SLECHTE ZAAK EN ONVRIENDELIJK VOOR DE KLANTEN. Zo kan ik ook een puntensysteem onttwikkelen . Dat kost je niets. En ik heb het al vaker bij de hand gehad. Dien je een klacht in wordt na de voorwaarden verwezen. Wat een vreselijke zaak. Ik ga niets meer kopen ik was een hele goede klant . Maar nu niet meer. Erg jammer.

Vlotte levering en communicatie.

Tevreden

In de winkel al broek van die serie gekocht, snel thuis bezorgd

Waardeloze service

Vaste klant, 80% in mijn kast is van Norah. Wat op goede vrijdag gekocht maar te groot. Na 1,5 week terug gegaan om te ruilen in een kleinere maat. Moet ik de 20% korting bijbetalen. Teveel een coatbroek gekocht. Zaten vlekken op. Weer naar de stad terug. Nieiwe layen komen. Vandaag opgehaald. Weer vlekken. Morgen weer terug. Kost mij benzine en parkeerkosten. Broek morgen terug brengen, weer naar de stad. Hoop op geld retour, maar zal wel weer een reden zijn om het niet te betalen. Ben wel klaar met Norah. Zal in de toekomst mijn kast vullen van een andere winkel

Super kwaliteit kleding voor een leuke prijs

Ik ben fan van norah geworden omdat het super leuke kleding is voor een mooie prijs.er zit niet altijd wat voor mij bij.omdat ik van rustige kleuren houd en niet van drukke printen.

Mooie kleding en betaalbaar

Ik koop heel veel bij norah. Wat ik wel mis is wat stoerdere kleding.

Besteld en 2 dagen later op kunnen halen Top!!!

Zeee goed geholpen

Vriendelijk te woord gestaan en er werd meegedacht om een oplossing te vinden voor mijn probleem.

Snel geleverd, maar de optie om achteraf te betalen

Snel geleverd, maar de optie om achteraf te betalen

Leuk jurkje

Ziet er hetzelfde uit als op foto

Geweldige medewerkers in Wageningen!

Ik ben bijzonder vriendelijk en accuraat geholpen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Aangenaam vertoeven. Een instant goed gevoel aĺs je binnen komt.

super snel geregeld

Bestelling via de site. Bij betreffend filiaal laten bezorgen. Twee dagen later kon ik mijn pakketje al ophalen. Geen verzendkosten. Super geregeld.

Helemaal top!

Hele fijne, betaalbare en modieuze kleding die snel naar je toegezonden wordt. In de winkel staan er gezellige dames die je ook van een uitstekend advies voorzien.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar