Fijn!

Bestelling snel geleverd , retour geen probleem Fijn!

Prima geregrk

Mooi jasje

Heel fijne winkel

Traag

Op vrijdag besteld pas de volgende donderdag in de winkel zowat een week

Een ervaring

Ik vind het altijd leuk en gezellig bij Norah binnen tekomen

Redelijk

Bestelling nog niet ontvangen

Altijd goede bediening in winkel

Heel tevreden

Top damespak

Wederom een top damespak. Mooie roze kleur en goede pasvorm.

Top winkel

Kom er graag nu online besteld omdat het artikel in de winkel niet op voorraad was. Kon het kosteloos ophalen in de winkel

Fijne en mooie spijkerbroek

Mooie spijkerbroek zit als gegoten mooie stof lekker stretch Helemaal blij mee

Besteld, in winkel opgehaald

Ging vlot ,precies zoals verteld

zeer goede prijs en keuze

eindelijk de juiste maat die mij past

Jeans broek paste niet mooi viel klein uit ,gaan ruilen tegen wat anders . De maat groter was veel te groot

Besteld, snel geleverd, in de winkel gepast en mee naar huis. Goede service

Gewoon goed

Alles gewoon goed

Hele leuke blouse!!

Leuke kleding winkel. Top service!

Klantvriendelijk in de winkel en snelle bezorging

Fijn personeel

Kleren gekocht in de winkel met bij passend shirt Mijn maat van het shirt was er niet in de winkel zij hebben het bijbesteld want het was er nog in mijn maat Dag later kreeg ik via internet een bericht dat het er in die maat niet En komt niet terug en dat in maart nu het seizoen net begint

Prettige vriendelijke personeesleden die goede adviezen geven..

Mooie winkel met leuke mode!

Bestelling gepast en gekocht. Maat was prima. Vakkundige verkoopsters. Jammer dat boordelastiek vaak zo stug en aan de krappe kant is waardoor het kledingstuk iets minder fijn draagt. Maar dat is geheel mijn ervaring en niet alleen bij deze winkel.

Prima geregeld zo.en snel ook

Ik kom graag in deze winkel heel leuk personeel. Vooral Erna en Bibi.

Heel fijn geholpen ook nadat er met de betaling is niet goed was gegaan. Alles heel snel opgelost

Helaas niet mijn goede maat , maar een goed en snelle levering

Super winkel top personeel.

Super winkel en top personeel.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar