geweldig

heel goede service.snelle levering,helaas niet de goede maat waardoor ik het terug gestuurd heb,maar vlug afgehandeld,helemaal top

Super service

Snel en uitstekend,

Wanneer ik iets bestel, is het er erg snel. Ook retouren worden snel verwerkt!

fijne service

Kwaliteit super

Fijne winkel

Leuke kleding

Mijn online bestelling laten bezorgen in de winkel, omdat die daar niet meer voorradig was, om daar te kunnen passen. Jammer dat de verkoopster de zak opentrok en in mijn ogen een presentje wat in de zak was toegevoegd eruit haalt en vervolgens niet meer mee geeft als je de bestelling meeneemt. Kleding is top! Met leuke prijzen!

Niet zo blij met trui

Na 1 keer dragen allemaal halen pluisjes en pilletjes aan mijn nieuwe lange trui/jurk

Binnen enkele dagen geleverd

Mijn bestelling kon ik binnen enkele dagen afhalen in de door mij gekozen winkel. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd aangeboden of ik het kledingstuk wilde passen. Dat heb ik thuis gedaan omdat ik dat fijner vind. Het was een leuke jurk voor een leuke prijs en ik heb hem gehouden.

Kleur zwart in de winkel bleek blauw bij daglicht…

Blij mijn bestelde jas gehaald, in de winkel gepast, perfect. Buiten en bij toeval nog eens kijken naar mijn aankoop grote schrik, de kleur zwart kleurde blauw. Dat was niet de bedoeling, helaas per kerende post terug naar de winkel en jas geretourneerd. Jammer, ga uit van eenmalige ervaring.

Snelle levering!

Vriendelijk personeel

Prima geregeld

Alles keurig en op tijd geleverd. Pasvorm en maat uitstekend. Mijn dank hier voor.

Mooie en leuke kleding

Altijd leuke kleding en altijd goede kwaliteit leuke prijzen goede pasvorm en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit blij mee

Snelle levering in zeer drukke tijd

Prima kwaliteit en prijsverhouding

Goed verzorgd

Hele snelle levering.

Super de volgende dag al bezorgd

Fijne shop ervaring

Zoals gewoonlijk, was de medewerkster van Norah vriendelijk en behulpzaam

Altijd precies goed en snel

Mooie kleding eb prijs verhouding makkelijk bestellen en betalen en snel geleverd

Mijn ervaring is: vriendelijkheid correct

Mijn ervaring is dat norah leuke kleding verkoopt voor geweldig aantrekkelijke prijzen, alleen vind ik het jammer dat er soms van verschillende artikelen zo weinig voorraad is, en vis vaak achter het net. Verder ben ik heel tevreden, ook over de verzending!!

Alles prima verzorgt ,

Mooie kleding , en niet duur , en het gemak van opsturen

Goede, snelle service. Geld binnen 2 dagen teruggestort.

Fijn geholpen.

Leuke collectie.

Geweldig!

Precies wat ik zocht. Had nog wel andere kleuren gewild als die er waren..

Snel en op tijd geleverd

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar