Is goed en snel

Is goed en snel goede prijs verhouding Mvg Dinie

Snelle levering goede service

Voor de tweede keer online besteld goede en snelle service toppie

Geweldige jurk

Een super leuke jurk en ook nog es een snelle levering

Snelle levering, perfecte kleding

Kleding die ik besteld had zit als gegoten engste ik snel thuis. Ik ben klaar voor de feestdagen!

Verzending was goed en snel geld retour. Vande 2 artikelen was An de maat veel te groot, dus retour gestuurd.

Positief

Mijn online bestellingen zijn altijd correct; geen mango's of verkeerd geleverde items/ maten. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Goede service! Een tip: optimaliseren van de levertijden. Ik vind de levertijd wel erg lang. Ik ontvang mijn pakket zo'n 5 tot 7 dagen na mijn bestelling.

Alles gaat perfect, van bestellen tot ontvangen. De kleding van norah is goed van kwaliteit.

Altijd snel

Altijd snel en kan geleverd worden in een Norah winkel zo der kosten.

Super leuke mensen

De medewerkers zijn super aardig en de kleding is super mooi koop alle kleding bij jullie. Sper leuke jurkjes.

Hele lieve mensen die je goed helpen

Een tevreden mens

Redelijk snel.

Wel raar dat jullie op zondag een sintcadeau geven terwijl de winkel niet open is.

Goed geregeld

Besteld en paar dagen later opgehaald in de Norah-winkel

Alles was netjes verpakt.

Netjes snel,en alles paste perfect.

Bestellen is makkelijk en er is keuze voor het ontvangen van de gekochte artikelen. Snel geleverd. Ben erg tevreden.

Mij op de hoogte houden.

Mails iedere week over nieuwe kleding of dagelijks over mijn bestelling.niet te veel en niet te weinig mails. Prima

Altijd snel en ziet er keurig uit.

Zie boven

Snel besteld en geleverd.

Mooie jas in de goede maat. Makkelijk gevonden op de website. Na 2 dagen al bezorgd. Warme jas voor koud en guur weer.

Snel geleverd, goed verpakt.

Ik vind norah helemaal top.

+Ik kom graag in de winkels, gezellig personeel. +Bestellingen via de webshop verlopen ook prima. +Mooie betaalbare collectie. -Kwaliteit meestal wel oke, maar er zit af en toe wel n sof tussen.

Mooie kwaliteit voor mooie prijs

Goede ervaringen met pakket naar de winkel locatie te laten verzenden...

Alles netjes gekregen.

Mooie jas

Ik vind het een mooie jas. Alleen voor mijn gevoel een beetje dun qua voering/vulling. Maar verder een heerlijke jas. En ben ik er heel blij mee.

Leuke winkel....goede service,alleen jammer dat een bestelling wat langer onderweg is

Snel en efficient

De bestelling werd bevestigd zodat ik wist over hoe en wat. Was snel in de winkel. Het product was naar verwachting.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar