geweldig geholpen

Ik ben in Almere met mijn dochter wezen winkelen en zij attendeerde mij op jullie winkel, zo een leuke winkel en wat een keuze voor een maatje meer. Maar wat een lieve mensen die je helpen met kleding op zoeken wat bij mij past, menig winkel personeel kan hier nog iets van leren, wat een lieve mensen.

Prima geregeld

Goed geregeld alles is goed te vonden geen problemen

Geweldig! Snelle levering!!

Ik ben heel blij met Norah! Altijd de goede maat! Veel keus en goede kwaliteit!

Vriendelijke verkoopster

prijs kwaliteit is goed.

IK heb Norah reeds een mail gestuurd, helaas nog geen reactie gehad. Iedere keer als ik iets bestel, komt het artikel een week later in de aanbieding. Dus ik betaal te veel. 2 Weken geleden 2 blouses gekocht en nu zie ik dat je bij een bestelling een cadeautje krijgt. Dus weer achter het net gevist. Dat stoort mij enorm.

Prettig en vakjundig geholpen

Helemaal goed

Na ophalen in de winkel prima geholpen en vriedelijk personeel

Prettige winkel met goede service

Waar ook in Nederland krijg je goede service en denken ze met je mee. Altijd fijn

Geweldige mooie kleding

Bij Norah kan ik altijd online bestellen, hoef nooit iets terug te sturen, zit perfect. Ook de winkels zijn top

Mooi en goede service

Handig bestellen via website in mijn maat. Afhalen in de winkel. Goede service. De kleuren en pasvorm goed.

Tot nu altijd goed levering goed pasvorm voor mij goed hoef bijna nooit wat retour te doen.

snelle service

ruime keus, mooie prijzen

Jurkjes waren de dag later al binnen en zijn heel mooi.

De maat was niet goed, maar de medewerkster zocht meteen in de winkel of er een andere maat was.

Perfect bedrijf in Heemskerk dan en castricum ook super mensen

Castricum en heemskerk super personeel echt lief en behulpzaam en eerlijk ook

Super.

Snelle levering.

Zoals altijd prima!

Fijne winkels met vriendelijk personeel. Zou graag wat andere items zien in de collectie, maar dat blijft persoonlijk.

Fijne winkel waar ik met een gerust hart bestel.

Ik laat het dan in winkel bezorgen en kan het daar dan ook meteen passen. Ik bestel heel weinig online want ik ga het liefste naar de winkel omdat ik daar de stof kan voelen en de kleuren in het echt afwijken met de kleur op foto's. De maat bij jullie is wel altijd goed. Soms is de maat niet op voorraad in de winkel en dan bestel ik online of net als met Black Friday met korting.

Leuke kleding

Vlugge levering

Verzending ontvangst snel

Heb de bestelling meteen retour gestuurd, een week geleden. Nog niets gehoord Vriendelijke groet Hulskramer Palissanderstraat 14 5037 JN Tilburg.

Leuke kleding en goede service

Aangezien ik mijn bovenarm gebroken had, via internet besteld. Maten klopte echter niet. In de winkel in Hoogeveen goed geholpen zodat ik met geslaagde inkopen weer naar huis ging.

De kleding is leuk geprijsd en van goede kwaliteit. Snelle levering en duidelijke mails ter bevestiging.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar