Mooie kleding, veel kleuren en variatie, om de zoveel tijd weer een nieuwe collectie. Alleen jammer dat je iDeal moet betalen en geen Klarna of afterpay heeft, moet wel lang wachten op retour geld.

Fijne mooie betaalbare kleding!!

Tevreden

Toppie snelle levering erg blij mee

Altijd goed, vaak nieuwe dingen en maten altijd betrouwbaar.

Altijd goed, vaak nieuwe items en betrouwbare maatvoering en snelle levering.

Goede service met vriendelijke personeel!! Mooie kleding voor een top prijs.

Zeer snel en het juiste artikel

Ik was verrast dat het artikel al binnen 24 uur bij me werd bezorgd

Mooi jurkje

Blij mee!

Het is allemaal vlot en goed geleverd

Heerlijke jurk

Lekker warm deze trendy jurk; stoere boots eronder

Makkelijke overzichtelijke site

Het is een mooie duidelijke site die goed werkt. De keuze is groot en de bestel procedure makkelijk en overzichtelijk

Snel geleverd, items zoals op de site

De levering en communicatie is snel.de producten zijn ook zoals afgebeeld op de site

Ik had de broek al in her zwart nu een mooie blauwe erbij

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Pragtige blouse

Leuke kleren en snel geleverd

Niks op aan te merken, tevreden klant

Ik winkel vaker bij jullie, zowel online als in de winkel, wat ik wel jammer vind zijn de bezorgkosten die wat mij betreft anders mogen! Verder prima service en echt leuke kleding

Fijne service en goede service!

Ik wordt elke keer weer blij van jullie kleding en voel me er erg mooi in. Daarnaast is er altijd vriendelijk personeel om je advies te geven of een leuk compkiment. Of gewoon iets aan te pakken. Een feestje om dus elke keer jullie winkel binnen te stappen. Ook het spaarsysteem helpt daarbij. Alleen zou het leuk zijn als je veel punten hebt meerdere bonnen per keer te kunnen gebruiken. Daarnaast gaat voor het eerst mijn man ook graag mee door de heerlijke bank en koffie! Dus hou dat er vooral in!

Snelle levering en prachtige kleding.

Ik slaag altijd bij Norah.

Fijne winkelmet vriendelijk personeel

Leuke kleding, voor redelijke prijs

Snelle leveringen

Altijd snel en complete ontvangst. Retouren in de winkel ook prima maar personeel klaagt dat de kleding in de winkel moet blijven.

Geweldig kleding voor leuke prijs

Een super leuke set, goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Norah Almelo en Norah Hengelo Allebei helemaal top! Vriendelijke dames en een nette winkel met hele mooie kleding !!

Super winkel. Fijne betaalbare kleding

Vind het een superwinkel.

Helemaal top

Uitstekende levering je hoeft niet te lang te wachten op je bestelling

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar