Vlotte service

Aangename winkel waar Len tracht mee te zoeken naar de wensen van de klant. Bestelling van een andere maat gaat zeer vlot.

Perfect!

Goedemorgen, voor mij was dit de eerste keer om bij jullie iets te kopen. En ja alles is goed verlopen, de bloes past perfect. Alleen het goud erin had ik niet zo gezien, zag het als geel op de foto. Groetjes Josette.

Precies zoals ik hoopte

De bestelde kleding kwam snel binnen, een aantal kledingstukken zaten als gegoten en zoals je van Norah verwacht van prima kwaliteit. Twee stuks moest ik retourneren omdat ze te ruim vielen, afgegeven in de plaatselijke Norah en de volgende dag stond het geld alweer op de rekening! Prima dus.

Bestellen ging vlot, en bezorging ook op

Norah heeft gevarieerde kleding .

Zit als gegoten deze jurk.

Geweldige winkel

Altijd leuke kleding zowel in de winkel als in de webshop. En leuk personeel erg behulpzaam.

Is altijd goed

Ik hoef nooit te passen, kleding past altijd en voldoet merendeel aan mijn verwachtingen.

Heel gezellig

Goed geholpen

Prachtige producten

Goede kwaliteit. Keurig bezorgd.

Vriendelijk

Anekle levering van mooie kleding

Enigste min punt is dat sommige foto s niet de print duidelijk weergeven en ook niet duidelijk is wat voor stof er is gebruikt

De kleding is leuk

Modieuze kleding voor een goede prijs

Ik koop best wel vaak bij jullie kleding omdat ik een plussize heb en bij jullie heel goed kan slagen. Voor een mooie prijs heb ik mooie kleding.

Communicatie kan beter.

Bij bestelling mag wel wat verbetering. Communicatie is slecht. Blouse besteld, kreeg geen bericht dat hij binnen was. Teruggebracht en nieuwe maat besteld. Moest en wachten op mijn geld en ook de nieuwe betalen. Dus dubbel betaald, lang op het geld moeten wachten. Ook op de blouse, helaas verkeerd e-mail adres. Was al 2 keer veranderd.

Shoptop

Leuke kleding voor een leuke prijs. De service is, makkelijk retour sturen. Heb nog nooit problemen gehad met een bestelling bij Nora. Jullie zijn toppers.

hele snelle sevice,fijn personeel

Snelle levering. En binnen 2 dagen retour geld gestort.

geen nadere toelichting nodig

Goed gedaan

Uitstekend gedaan.

Prima, snel geleverd

Goede ervaring met Norah mode, snelle levering en leuke betaalbare kleding. Draag veel Norah kleding

leuke betaalbare kleding

ik vind bij norah altijd leuke betaalbare kleding ,sommige kleding mag alleen iets langer vallen ivm veel vrouwen die een buikje hebben . verder slaag ik goed .

super

had een trui besteld en op gehaald super blij mee, ook meteen nog een mooie blouse gekocht. dus een mooi setje bij elkaar.

Alles goed geregeld kleding stond me niet in de winkel teruggebracht. Dag er na geld al terug. Top

Altijd keurig geleverd!

Altijd wordt de kleding die ik bestel keurig geleverd en dit keer al de volgende dag in huis!

Prima producten

Het pakje was mooi optijd bezorgd. En kwaliteit van producten is goed. Nu nog even afwachten of het geld van de retouren teruggestort wordt.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar