Top, gastvrij, vriendelijk en behulpzaam zonder opdringerig te zijn met goed advies!

Zeer prettige winkel, waar ik het voor het eerst niet vervelend vind om te passen en z’n hulp te vragen.

Prima verstuurd en snel

Goed verlopen van bestelling

Leuke kleding voor een schappelijke prijs

Goed en gezellig

Overal waar ik bij de Norah kom wordt ik leuk ontvangen. Fijne benadering en je wordt 'vrij' gelaten. En.......niet onbelangrijk......ontzettend leuke kleding.

Niet helemaal zoals ik bedacht had

De webshop belooft snelle levering maar het komt met DHL en die zijn nooit snel. Pakje zou worden afgegeven bij de buren maar lag op een stoel bij de achterdeur. Bestelde blouses waren niet zoals ik het bedacht had maar dat is niemands schuld. Dus ik retour de bestelling en ga naar de winkel.

Goede service en snel in huis

In de winkel was mijn maat niet aanwezig. Medewerkster heeft deze online besteld. 2 dagen later kon ik mijn bestelde kledingstuk ophalen in de winkel ( dit was mijn keus). Prima.

SUPER

Hele goede winkel, soms is de kwaliteit iets minder maar over het algemeen top. De prijzen zijn geweldig leuk, zo kan je nog eens een leuke setje scoren voor een normale prijs. Levering kan iets sneller denk ik. Het enige wat jammer is dat is dat je niet via after pay kan betalen. Als je door Corona minder naar de winkel kan en je dus thuis een keuze wil maken, dan bestel je voor een flink bedrag en dat geld ben je dan wel even kwijt.

uitstekende service en kwaliteit

Bestellen gaat eenvoudig en de bestelling is snel binnen. Bij retourneren nooit problemen en altijd op tijd je geld retour. Prijs- kwaliteit verhouding van kleding is prima.

Zoals ik het graag ervaar

Snelle communicatie, snelle levering, zeer klantvriendelijk

Goede kwaliteit.

Leuke feestkleding, en niet te duur. goede service.

Was er eerder dan verwacht,ben er blij mee. Bedankt

Prijs en kwaliteit is top

Als je de winkel in Turnhout binnen gaat word je altijd hartelijk ontvangen

Is goed en netjes verzorgd

Ik ben tevreden met de bestelling

Snelle bediening

Kledingstuk goed verpakt

Redelijk snel en netjes

Mijn bestelling is redelijk snel bezorgd en was keurig verpakt. Geen klachten en mocht het niet goed passen o.i.d. dan mag het retour waar ook een papier voor bij zat. Of je kan het naar de winkel zelf brengen.

Goede snelle service

Snelle levering.

Makkelijk bestellen en daarna ophalen in een winkel van eigen keuze. Prima geregeld.

Leuke kleding van goede kwaliteit en voor een redelijke prijs

Leuke kleding (voor iedere smaak is er wel wat) die van goede kwaliteit is en ook voor een redelijke en betaalbare prijs

Mooi jurkje

Beetje jammer dat op het jurkje dat ik afhaalde (online bestelling) in de winkel 20% korting kreeg

Medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam

Norah is voor mij verslavend!

Leuke mode. Attente verkoopsters. Ik slaag (bijna) altijd.

Mooie kleding

Super vriendelijk en behulpzaam en lieve verkoopsters ben heel fijn en goed geholpen dit is mijn winkel kom zeker weer terug

Mijn bestelling was snel geleverd. Leuke trui voor de feestdagen en deze keer punten in kunnen leveren voor korting

Super winkel met mooie kleding

Blij met de grote maten, betaalbaar en goede kwaliteit

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar