Snel

Zo snel ontvangen

De kleding is leuk maar het duurt veel te lang

De kleding is over het algemeen leuk en goed van prijs en kwaliteit maar het duurt zo lang om het allemaal heen en weer te sturen. En voordat je dan je geld weer terug hebt bestel ik niks. Dus volgens mij is dit ook niet voordelig voor Norah. Ik wacht nog steeds op de klarna

altij goed

altijd goed geregeld en snel

mooie kleding, leuke prijs , netjes verpakt geleverd

Ik heb goede ervaringen met Norah

Ik heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen, maar 1 ding MOET aangepast worden. Als je een bestelling doet moet je direct betalen. Ik vind dat dit ook anders moet kunnen en wel dat je na aankoop en levering binnen bepaalde tijd kunt betalen.

regelmatige doorstroming van nieuwe kleding

regelmatig nieuwe keuze van uitstekende kleding

Fijn, snelle levering

Blij met nieuwe jas en vest, snelle levering.

blij mee

goed product. enige is dat het fijn zou zijn als er ook wat kortere naten zouden zijn

Leuke mode ook voor de grotere maten

Leuke mode voor een ieder wat wils en betaalbaar.

Snelle levering prachtige trui

Zoals altijd snelle levering van een goed product

Prima website en voldoende keuzes!

Zowel digitaal als in de winkel een goede service.

Altijd vriendelijk en met respect geholpen

Goed en netjes geholpen

Heel goed.

Ik heb een super goede ervaring. Het zijn hele lieve meiden. Klant vriendelijke en service gerichte dames. Denken mee. Meiden in geldrop en woensel toppie. Afgelopen vrijdag middag naar norah best geweest ook lieve meiden. Ze hadden voor mij een jurk apart gehouden. Ga zo door.

Keurig verzorgd

Bestelling is netjes verzorgd

Netjes en snel bezorgd

Daar ze het produkt niet op voorraad hadden heb ik dit artikel via internet besteld en had ik het de volgende dag al in huis

Online:snel alles goed te vinden snelle levering.

Mooie kleding voor een goede prijs

Bij Norah is mooie kleding te koop voor een goede prijs. De blouse die ik graag wilde hebben was in de winkel uitverkocht maar online was er nog 1 te koop. Deze besteld en prijs in de winkel.

Snelle levering,goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke modieuze kleding.

Hele leuke kleding, voor een betaalbare prijs

Hele leule kleding, voor een betaalbare prijs

In de winkel retour gedaan super afhandeling

Mooie kleding goede prijs perfecte levering

Snelle levering en goede service

Ik had een opmerking/klacht en daar werd meteen op gereageerd. Verder supertevreden met mijn nieuwe kleding. Inmiddels al vragen gekregen waar ik de spullen gekocht had. :-)

Veel keuze in de winkels

Fijn personeel

Parelweg 3a