Prijs/kwaliteit/service zeer goed!!!

Super top

Super top, snelle afhandeling van retourneren

Uitstekend snel en volgens de mails

Kan niet beter houden zo

Mooie kleding, vriendelijk personeel

Toevallig voorbij gewandeld en uit nieuwsgierigheid binnen gaan kijken. Gevolg: 1u later en een tas vol leuke doch betaalbare dingen. Super tof en hulpvaardig personeel, niet opdringerig maar los in de omgang. We gaan zeker eens kijken naar die ene winkel in België, er mogen er nog bij komen! (Reisje naar Weert)

prima en goed

zeer leuk en behulpzaam personeel en een fijn zaak met mooie spullen

Mooie kleding. Goede prijs

Altijd erg leuk om bij Norah te winkelen. Ik ga altijd met leuke dingen de deur weer uit. Nu online wat besteld. Ook super goed gegaan.

Ze helpen met online bestelen zijn vriendelijk, en niet opdringerig. Dus goed in de winkel

Fijne en mooie zaak

Fijn en correcte afhandeling van bestellingen. Vriendelijk personeel en goede kwaliteit kleding. Dus zeer tevreden

Wordt fijn geholpen en sevice is perfect. En erg klantvriendelijk personeel

Perfect,

Zooooo,hartelijk,persoonlijk,aandacht. Bedankt.

Top.

Goed geholpen en meegedacht.

Zeer vriendelijk personeel

Perfect vast personeel, die eerlijk is in beoordeling gekochte kleding.

Webwinkel en fysieke winkel 1 maken. Niet zo omslachtig met geld terugstorten enz.

Fijne service

Mooie producten, fijn contact.

Goed en netjes altijd vriendelijk

Goede kwaliteit van kleding en betaalbaar

Zowel in de winkel prima geregeld

Handig als je artikel in de winkel niet op voorraad is

Snel geregeld via winkel als je maar niet op voorraad is. Nog handiger zou aflevering thuis geweest zijn. Nu moet je het in de winkel ophalen.

Mooie winkel

Mooie overzichtelijke winkel,en super leuk personeel.

Mooie kleding voor redelijke prijs

Mooie, niet alledaagse kleding. Fijne stoffen en leuke prints. Maten kloppen goed. Heel veel keuze en leuke combinaties zijn te maken met diverse jurken, broeken tunieken. Eindelijk weer een merk erbij waar je met een grotere maat leuke kleding kunt shoppen.

Superleuk geholpen in de winkel met bestellen

Dit is de tweede keer dat ik via de winkel een bestelling doe. Super geholpen en duidelijke uitleg. De bestelling is snel geleverd en netjes verpakt!

Vriendelijk

Super service, supermooie kleding.

Klantvriendelijk

Superpersoneel in Heemstede

Zij denken altijd met je mee!

Bestelling gedaan en twee dagen later al in huis.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar