Alles of niets!

Er zijn weken bij dat ik álles leuk vind/veel koop maar er zijn er ook dat ik alles een beetje veel op elkaar vind lijken. Veel dezelfde bedrukte blouses bv. Waar ik altijd erg van baal zijn de veel te lange broeken. Ben 1.68, een normale Hollandse lengte maar alles is te lang. Service is altijd tóp. Als er iets mankeert, meteen oplossen bij Norah. Fijn!

Gewoon leuk!

Leuke kledingzaak met betaalbare kleding, ik koop er graag wat leuks!

Soms

Mijn ervaring is meestal prima. Maar het gebeurt ook wel eens dat pakketjes zoek zijn maar wordt prima opgelost

Leuk shirt

Leuk shirt besteld. Twijfelde aan de aanbevolen maat. Daarom twee maten besteld. Maar ze hadden echt gelijk! Grotere maat moest weer retour.

Prima service, en snel!

Goed, zie boven!

Heel goed geholpen

1 van de bestelde producten was niet goed, bij Norah kampen goed geadviseerd en nog 2 broeken gekocht

Alles heel snel geregeld

niet helemaal tevreden!

Omdat ik online bestelde, mijn maat was niet in de winkel, kreeg ik de 15% verjaardagskorting niet. Dit is de 2e keer dat er iets mis gaat met de korting. Verder is het wel makkelijk

Vlot en correct

Levering gebeurde binnen de aangekondigde tijd. Prima werk

Erg positief

Originele en kwaliteitsvolle artikelen tegen redelijke prijzen.

snel binnen goed produkt

Blazer ziet er mooi uit en past ook goed

Prima geregeld.

Fijn dat het zo goed gaat.

Blij met bestelling, vlot geleverd

Der voldoet aan verwachting, 2 maten kleiner besteld dan ik normaal heb, pasfoto uitstekend

Goede kleur en kwaliteit.

Blij met natuurlijk materiaal katoen

En even een compliment zeer vriendelijk personeel in leiderdorp

Super goed geholpen

Als heel prettig en positief en vriendelijk goed geholpen

Leuke mode, goede kwaliteit en een snelle levering.

Een mooi ruim vallend overhemd

Het overhemd valt echt ruim, dus als je iets getaileerd wil, moet je deze niet nemen. een min puntje: als je de blouse in je band draagt, is de steel van de bloem een beetje kort.

Fijne website

Lastig kiezen :) Veel keuze, welke maat je moet nemen is beetje lastig altijd maar bestelde artikelen passen perfect.

Mooie kwaliteit

Trui met korte mouw stof heel fijn en soepel ziet er mooi uit en kleur ecru heel warm blij mee

Bestelling was prima. Wel jammer van de verzendkosten die niet gemeld zijn in de winkel.

Kwam op de aangegeven tijd. Prima verpakt. Kwam helemaal ongekreukeld aan.

Was helemaal goed, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden!

Heel snel gekregen

Mijn bestelling snelben keurig ontvangen

Goede kwaliteit

Personeel uitstekend en behulpzaam