Super altijd snel en correct

Supersnel en perfect

geen klachten

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Goede pas vorm, product zoals omschreven.

Snelle en correcte levering

De bestelling ging vrij vlot evenals de betaling. Bestelling had ik ook snel in huis. Zou het ieder ander aanraden online bij norah te bestellen.

Prachtige jas

Mooie, vlotte en praktische jas.

Veel nieuwe kleding elke week. 1 groot nadeel is dat je niet contant kan betalen. Toen ik in de winkel stond waren er verschillende mensen met klachten daarover. Moet ook gewoon contant kunnen betalen is mijn mening. Vriendelijk personeel.

Snelle levering!

Zeer prettig en alles verliep soepel en snel

Zoals in de zin omschreven prettig en snel

Tevreden

Mijn ervaring is top

Supersnelle levering van goed product

Het was mijn eerste bestelling bij Norah. Product en maat was prima en de levering supersnel.

Lekker zittend jasje

Mijn hond beet een gat in mijn vorige jas en dacht gelijk een nieuwe bestellen. Mijn maat was er niet meer dus werd het een maat groter. Zit prima. Soepel vallend spijker jasje, lekker voor de zomer en mooi als jasje voor over een shirt in de winter

Snelle levering,

Fijne stoffen, heerlijke kleding om te dragen

Bestel al heel lang mijn kleding bij Norah, ben zeer tevreden. Anders had ik allang wat anders gezocht. De kleding is mijn smaak, netjes, modern en je kan er mee voor de dag komen.

Goed met kleine verbeterpunten

Snelle levering, maar na terugsturen van een aantal artikelen nog geen reactie dat het bij norah binnen is gekomen. Nadeel direct betalen, wacht nu op verrekening.

Perfect geholpen

Perfect geholpen en snel beantwoorden vragen.

Fijne winkel. Mooie betaalbare prijzen

Prima!!!

Leuke collectie!! Snelle levering!!

Fijn geholpen

Wilde graag een jas kopen uiteindelijk een mooie jas gevonden bleek alleen wat groot,zonder enige moeite werd deze online besteld en zou deze binnen 3@5 werkdagen thuis bezorgd worden. Waren op vakantie dus kwam goed uit,uiteindelijk de dag dat we thuis kwamen had de sleutel nog in de hand stond de pakketbezorger voor de deur met mijn jas,was hier super blij mee een snelle afhandeling,

Mooie kleding fijne materialen en goede service

Mijn enigste minpunt is, dat als je iets besteld in de opruiming en je het retour wilt doen dat je dan niet kunt ruilen voor een andere maat. Als de aanbieding dan voorbij is betaal je alsnog de volle pond. Gevolg: Men gaat meerdere maten bestellen en dan is alles in de sale sneller op en kunnen minder mensen hiervan gebruik maken. Verder is de service prima, de kleding mooi, regelmatig vernieuwend en zijn het fijne stoffen.

Kwalitatief heel goed

Ze hebben altijd mooie kleding en het blijft ook mooi. Dus kwalitatief heel goed en niet te duur. Iedere keer als ik wat bestel ben ik er erg blij mee.

Leuke kleding

Vaak kleding gekocht en altijd zeer tevreden

prima geregeld.

Alles is prima verlopen.