Wacht nog steeds op mijn geld na retour

Vind het veel te lang duren ,bij andere waaronder street onze veel sneller geld retour

Topwinkel

Heel blij al jaren met de collectie van norah. Leuk geprijsd en up to date met de mode. Erge leuke verkoopsters, die mij inmiddels ook goed kennen.

Goede ervaring, vlug geregeld en de hulp in de winkel was ook prima

Precies zoals op plaatje

Mooie sjawl.

Bestelling en retournering goed afgehandeld

Bestelling afgehaald in winkel, daar bleek dat blouse niet mooi was afgewerkt. Nieuwe blouse besteld. Jammer dat je dan wéér moet betalen en retourgeld van “foute” blouse niet verrekend wordt met nieuwe aankoop.

Maat goed, pasvorm goed, mooi materiaal

De maat in combinatie met pasvorm is voor mij heel goed. Mooie materialen.

Leuk

Leuk item!

goed, trendy en goedkoop

sinds een aantal jaar koop ik een groot deel van mijn kleding bij Norah. het is trendy, vriendelijk geprijsd en goed van kwaliteit. ook het bestellen via de webshop is een hobby :) geworden.

Ook voor grotere maten leuke kleding

nare verkoopster .

ik shop nu al 6 jaar bij jullie .. eerst altijd heerlijk in Heemskerk. en dan het liefste geholpen worden door die lieve blonde mevrouw. Toen kwam er een winkel in Alkmaar ook een fijne verkoopster donker kort haar .. later blond. en tot mijn vreugde kwam er een winkel in castricum super . maar wat een vreselijk personeel. is het niet dat er gezegt wordt sorry maar dit jurkje is te strak op de buik .. ja duhh ik ben 6 maanden zwanger , dan in eens gewoon een keykord " krijgen" zogenaamd gratis maar wordt niet vermeld dat je dus punten in levert. laats was ik in de winkel en ze hadden volle bak de airco aan toen ik zo even opmerkte wat is het hier koud. vertelde ze ja wij werken hier hard de hele dag en jullie passen even snel .. sorry klantvriendelijker mag echt wel hoor .. en dan heb ik het over clementine dat staat op de bon als ik met haar afreken .

Maat van broeken perfect. Blouse in maat 48 veel te wijd, staat slobberig.

Super leuke winkel betaalbaar

Leuke meide wordt altyd goed geholpen en betaal baar

Leuke winkel en webshop!

Gelukkig geen lange levertijd

Toppie

Mijn ervaring is super vooral in Eindhoven personeel heel behulpzaam en vriendelijk, goed advies alleen janmer ivm drukte te weinig paskamers misschien tip een grotere winkel met meer ruimte Mvg Jacqueline

Snelle service leuke kleding aardig personeel

Toppie

Vrijdag in de winkel in Lelystad, vriendelijk en hulpvaardig personeel, zaterdag de bestelling al in huis. Voor herhaling vatbaar!

Onbeleefd.word als leugenaar behandeld

Had artikelen gezien die in de website SEAGREEN heten. 2x,trui .1xpantalon. Gebeld of het aanwezig was. Snapten niet wat ik bedoelde. We hebben niets in SEAGREEN. . Moest maar de art nummers doorgeven. Staan boven aan rechts op de advertentie. Ik kijken niets te zien. .... Samen met mijn man ernaar toe in MAASTRICHT.. Nou vanaf het moment dat ik binnenkom werd ik eerst vriendelijk ,daarna als ,vind ik,als leugenaar behandeld door een vd 2 dames.. .Ze hadden het niet, toen had NORAH het gedaan... Daarna was ik weer aan de beurt. Om een heel lang verhaal kort te maken. Ik heb de bewuste dame verteld dat ik niet gecharmeerd van het gedrag was.eerst zeggen dat het niet als SEAGREEN op internet staat.TERWIJL IK HET HAAR GEWEZEN HEB.J Het staat er wel DEGELIJK....Jammer ,ik was blij dat jullie eindelijk natuurlijke materialen verkopen. Maar voor mij hoeft het niet meer. Salut.

Vlotte levering

Omschrijving klopt helemaal

Snelle levering fijn om in winkel op te halen

Niet op voorraad in de winkel, 2 werkdagen later thuis geleverd.

Snel en goed!

Super.