Hele leuke mode voor een betaalbare prijs

Samen met mijn vriendin kopen we best regelmatig kleren bij de norah meestal ik Zaltbommel soms in Tilburg Ik vindt het nog steeds erg jammer dat je niet achteraf kan betalen bij online bestellingen dat mis ik echt zou dan ook zeker meer kopen als ik kon bestellen Vaak wil je toch 2 maten van 1 artikel bestellen of je wil meerdere dingen passen dan vindt ik het bedrag te hoog om het voor te schieten en uit het verleden bleek dat ik op de 14/15 de dag mijn geld terug kreeg ook nadat ik het de volgende dag had terug gestuurd

Eindelijk hempje wat lang genoeg is!!

Eindelijk een mooi hempje wat lang genoeg is

In Houten vriendelijke mensen Niks is teveel Kom graag bij ze Toppie

Prima service past mij altijd perfect en ik kwam er pas achter als je je retour naar de winkel brengt , verwerken zij het direct en je hebt je geld binnen 2 dagen op je rekening staan. alle lof

Gewdig

Leuke winkel met betaalbare kleding. Goede service

Fijne winkel

Fijne winkel

Ik ben blij met Norah

Altijd vriendelijke en behulpzame dames in winkel. Tijd voor een gezellig praatje en niet opdringerig wat betreft kledingkeuze, je voelt je gehoord. En bovendien betaalbare leuke kleding, zeer divers, voor iedereen wat.

Meestal leuke kleding, koop er graag.

Helaas is de hals vaak veel te wijd. Vooralbij winterkleding. (Dat vinden veel vrouwen )...Daarom neem ik het dan niet...en dat is jammer.

Snel en makkelijk

Voor herhaling vatbaar

Slaag altijd bij Norah

Snelle levering, leuke kleding, Norah en ik horen bij elkaar.

Fantastisch!!!

Het is een prachtige collectie...de bestelde producten zijn altijd heel netjes verpakt en afgewerkt...heb al een aantal mensen warm gemaakt voor jullie site die ook heel tevreden zijn over jullie...doe zo verder aub...jammer dat er nog geen nachtkleding of ondergoed of schoenen zijn...dan moest ik nergens anders meer naartoe...bedankt Nora!!!! Vriendelijke groeten Linda

Leuke webschop

Prima alleen jammer dat een bestelling zo lang duurt voordat je het thuis heb

Snelle levering en een goed retour proces.

Prima broeken

Vlugge verzending! Prima kwaliteit prijs

Netjes geregeld

Goede communicatie. Werd aangegeven dat het langer kon duren voor de bestelling binnenkwam.

Retourneren

Heb geen terugkoppeling van mijn terugzenden ontvangen bij dhl punt

Alleen maar goede ervaringen met Norah.

Snelle levering van mooie kleding

Keurig verstuurt en op tijd

Heel goed en vriendelijk

Leuke zaak met mooie kleren

Geweldige jas

Heel blij mee en goede hulp

Besteld. Bezorging in de winkel. Kun je direct passen en beslissen meenemen en retour in winkel

Heerlijke legging

Goede pasvorm, mooie kleur. Blijft goed in de was

Alles op en top geregeld

Geweldig leuke kleding

Ik liet mijn bestelling in de winkel afleveren omdat ik dan gelijk het kledingstuk aan kon doen en als het niet paste ik het in de winkel kon laten. In de winkel heb ik gelijk bijpassende kleding gekocht dus ik was erg blij met mijn aankoop.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar