Fabeltastisch

De ene dag besteld, de volgende dag in huis.

Keuze genoeg elke week iets anders in de winkel

Te leuk en teveel kleding hier wordt je hebberig van!

Leuke winkel, prima webshop

Bestellingen komen snel en goed binnen maar vind het erg lang duren als je iets retour stuurt en dan pas na 14 dagen je geld teruggestort krijgt. Mag ook graag naar de winkel gaan maar de laatste keer vond ik het personeel niet zo vriendelijk en behulpzaam. Maar ik raad het al mijn vriendinnen aan om bij jullie te kopen.

Fijne winkel met vlotte kleding, ook in de grotere maten.

Fijn dat altijd alle maten t/m 46 beschikbaar zijn. Collectie wisselt snel! Oline ook prima alles geregeld. Ik mis het vorige spaarsysteem! De vouchers spreken mij niet zo aan.

Zeer prettig

Fijne verkoopsters Klant vriendelijk Niet goed is snel geld terug

Prima verlopen

Mijn bestelling is snel en goed verwerkt.

Vlugge bezorging

Vlugge bezorging, alleen in de week van de vriendendag duurde het een week voor het binnen was. Verder vind ik het een klantvriendelijke website. Mooie, leuke en betaalbare kleding en wekelijks nieuwe kleding.

Super tevreden

Heel blij met jullie, altijd snel en goed geleverd en leuke kleding, tot een volgende keer !

Een min punt lange levertijd. Pluspunt Personeel in Geldrop is 100 keer beter en vriendelijker, er ervaren dan in Valkenswaard

Op tijd in huis, bij terug brengen in winkel goed geholpen en in winkel vervangend artikel gevonden. Al met al dus tevreden!!!!

Niet zo

Sommige dingen vallen groot uit. En dan mag je ze niet ruilen binnen de vriendinnen aanbieding. Jammer. En geld retour duurt iets te lang voor mijn gevoel.

Top mode voor een lage prijs

Super leuke kleding, ook in mt 48. Prijzen zijn leuk en iedere week nieuwe items. Top!

prima lekker snel

tevreden

Top collectie met uitstekende service!

Altijd variërende collectie, goede kwaliteit, voor elk wat wils!

Netjes op tijd kon ik het shirt ophalen

Netjes op tijd kon ik mijn shirt ophalen

Alles is.goed geregeld...en duidelijk

Duidelijk op de site Bezorgen gaat goed... Maar in deze tijd van corona...vind ik zelf als het langer zou duren ...dat geduld een schone zaak is.

Snel en prima, gewoon super!

Medewerksters zijn in de winkel behulpzaam bij online bestellen, maar ook vanuit huis gaat het prima. En ook retour regelen gaat soepel. Erg blij met Norah in Middelburg!!!

Goed geholpen

Mooie collectie

Ik vind altijd wat naar mijn zin en dit voor een goeie prijs. Ook in de winkel super vriendelijk personeel!!

Fijne zachte trui

Snelle levering Perfecte trui

Had ik eerder moeten weten.

Tijdens winkelen binnen gelopen en ben gelijk geslaagd. Ik heb vaak moeite met kopen van truien omdat mijn armlengte korter is. Hier vind ik meerdere kledingstukken die mij passen. Bij Takko slaagde ik ook wel eens. Norah is iets duurder maar kwalitatief en stijl veel beter. Daar ga ik voor, gezien mijn leeftijd. In een aantal weken heb ik, dankzij de mails, een paar keer bij jullie kunnen kopen. Mooi subtiel, zonder te veel fratsen. Hartelijk dank hiervoor.

Personeel is vriendelijk. Helpen je goed.

Vriendelijk personeel

Parelweg 3a