Prima winkel

Aardig personeel en prima geholpen

Ene dag besteld, volgens dag geleverd

Geheel naar wens

Goede site, prima prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer.

Er was iets niet op voorraad in de winkel, met hun via de webshop besteld. De volgende dag weer in de winkel.

Een fijne winkel

Ik voel me prettig in de kleding van Norah Een winkel met fijn personeel

Tweede keer iets besteld on line was perfect

Goed geregeld!

Snelle.levering, helaas artikel te groot dus retour in de winkel. Ook financiële afhandeling binnen een week voltooid. Top!

Kwaliteit is achter uit gegaan van de kleding

De kleding valt tegen als je het thuis hebt. Op het plaatje was het mooier. Dit is iets van de laatste tijd, vroeger kocht ik alles bij Norah. Jammer

In een woord perfect

De sfeer in de winkel is super gezellig

Kleding is leuk. Maar hoe het hier gewoon aan de brievenbus gehangen wordt is schandalig.

Daarom besteld ik niets meer. Omdat het schandalig bezorgd wordt

Leuke collectie

Vriendelijke verkoopsters

Alles goed geregeld.

Mooie blouse voor een schappelijke prijs en heel snel bezorgt.

Was dienstverlenend en 4 dagen later al binnen! Toppiejoppie

Besteld en de volgende dag al in huis

Altijd heel fijn en vriendelijk geholpen

Snelle vriendelijke service

Xx

Correcte , vriendelijke en fijne afhandeling bij het afhalen van mijn bestelling.

Dit filiaal heeft super vriendelijk personeel geeft je goede eerlijke adviezen....en doen ècht moeite om de klant het naar de zin te maken. Top!

geweldig

je wordt heel vriendelijk en vakkundig geholpen.

Makkelijk en snel bestellen en ophalen in de winkel

Snel en correct met bestellen

Werd goed geholpen op de mail met een vraag en kreeg advies wat te doen als maar er niet is om eerst even met filiaal te bellen

Een kind kan de was doen!

Duidelijk, overzichtelijk. Snel. Je wordt op de hoogte gehouden van het bestelproces. Ik ben tevreden. Zie geen verbeterpunten.

Goed geregeld en verzorgd.

Mijn maat was niet in de winkel echter wel via internet te bestellen bij Norah. Ik kreeg al snel een bevestiging dat mijn bestelling was binnengekomen en ook de bevestiging van de verzending volgde snel. Had het de volgende dag al binnen. Zeker reden voor mij om vaker te bestellen wanneer het niet voorradig in de winkel is.

Alles naar wens .en zoals beloofd

De broek die ik had besteld voldeed aan mijn verwachtingen! de jurk die ik leuk vond heb ik tijdens mijn oma dag in Baarn gekocht en compleet gemaakt met een zwart spijkerjasje..... zeer geslaagd allemaal.

Geweldige kleding

Laatste pakket dat ik aangekregen heb bevatte maar 1 kledingstuk van de 2 en vind dit wel spijtig maar daar heeft Norah geen schuld aan . Pakket is onderweg open gesneden of geknipt .Dus een goede les , en laat mijn pakje volgende keer naar de winkel sturen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar