Gewoon goed

Prima en snel

Prima zo als altij

Snelle, correcte levering.

Ik heb de jas teruggestuurd omdat hij er heel anders uitzag dan op het plaatje.

Fijn personeel

Ik werd goed geholpen door het personeel in Nieuwegein!!

Door geen levering, naar gevoel aan overgehouden! !

Slechte ervaring met DHL. Ik woon in flat, was thuis en DHL heeft briefje met niet thuis en terugzending naar de afzender, in de brievenbus gegooid. Hij heeft niet de moeite genomen hier ad overkant het af te geven bij het depot. Ik moet nu afwachten of mijn bestelde en betaalde jas nog komt. Heb melding bij klantenservice gedaan. Ik heb niet het idee dat ik echt geholpen ben. Ik moet ruim 10 dgn afwachten. Ik denk niet nog een keer online te bestellen!

Altijd leuk om bij norah paddenpoel te shoppen

Dames altijd goed humeur. Leuke kleding. Lekkere sfeer

Zeer aangenaam,zeer hulpvaardig.

Nog 1 winkel in Belgie dus in Turnhout,toch snel een uurtje rijden van bij mij thuis. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Prijs kwaliteit zijn zeer goed.

Mooie kleding

Je wordt vriendelijk en goed geholpen in Zeist

Prima ontvangen

Supper

Hele goede mode en verkoopsters in purmerend

personeel mag wat vrolijker

ik ben in diverse filialen geweest, de dames zijn over het algemeen niet echt vrolijk. Ze wekken niet de indruk dat ze het leuk vinden om er te werken. Dit weekend was ik in Middelburg en enige tijd geleden in Egmond aan Zee, daar is het beter. De filialen Apeldoorn, Zwolle, Vlissingen, Deventer zijn diep treurig. Neemt niet weg dat ik er wel wat koop, de kleding is mooi en betaalbaar

Nvt

Nvt

Kleding past altijd. Bestelling wordt op tijd geleverd. Je krijgt vaak.complimentjes als je een setje van Norah aan hebt.

Verkoopsters, vriendelijk en zeer behulpzaam.

Prettige ervaring

Altijd snelle ontvangst. Helaas material niet altijd wat ik niet verwacht.

!

!

Uitstekend.

Zeer leuke kleding, mooi geprijsd qwa euro,s. Dus voor iedereen wat wils. Veel keuze. Hulpvaardigheid voldoende aanwezig. Wwa retour heel goed te doen en snel je geld terug. Een absolute aanrader. Heel blij mee. !!!@

Prima winkel

Mooie prijzen steeds nieuwe artikelen.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Retourneren via de winkel is makkelijk en de terug betaling verloopt snel.

Goede en snelle levering

Het retourneren ging super goed. De dag er na had ik mijn geld alweer op mijn rekening staan.

Online wat gekocht en moest een maatje minder, naar de winkel gegaan om te ruilen. Ook het retourbedrag snel geregeld. Dik tevreden.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar