Top geregeld

Top geregeld

Snelle levering maar retourverwerking duurt te lang

Ik ben dol op de kleding van Norah. Met mijn bovenmaat 48 zijn jullie mijn favoriete merk. Leuke vlotte mode voor een goede prijs. Helaas is de maatvoering vaak wisselend waardoor ik ook in 44 of 46 kan. Daarom moet ik vaak van 1 model meerdere maten bestellen. Omdat het vooruitbetaald dient te worden is dit vaak een hap uit mijn budget. En omdat het vaak meer dan anderhalve week duurt voordat je je geld terug hebt kun je niet alles bestellen wat je graag wilt.

Snelle levering en heel erg vriendelijk en behulpzaam in de winkel

Super winkel met super service!

Geweldig, klantvriendelijk en kundig personeel. Leuke, mooie winkel. Mooie collectie goede prijs

Geweldige winkel

Norah is echt mijn favoriete winkel. Ik slaag hier goed en wordt uitstekend geholpen. In een woord: Top!

Helemaal top

geweldig goede ervaring

Altijd goed!!!

Altijd goed!!!!

Ik vind het een fijne winkel leuk personeel en ben ook blij met de internet site

Elke keer vind ik weer leuke items op internet, dus snel besteld en geleverd in winkel (dus gratis levering), gepast en meegenomen!

Leuke winkel en goede service

Ik kom graag bij de Norah. Ze hebben leuke betaalbare kleding. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Geweldige service en klantvriendelijk.

Top winkel

Mooie collectie voor een mooie prijs, enthousiast en eerlijk personeel. Je gaat er niet de deur uit met kleding die je niet staat.

Vlot geleverd

Vind altijd wel iets leuks,ik neem wel maatje kleiner(grote maten)

Keurig verzorgd en ingepakt

Clothes bestselling en levering

Clotted bestselling en levering

Goedpassende kleding

Alleen deze keer was de broek al stuk in de verpakking dus terug gestuurd

leuke kleding voor goeie prijs

goeie kleding leuke prijs

Als nieuwe klant duurt het meestal wat langer maar ik had mijn bestelling binnen twee dagen in huis.

Geld terug

Er waren twee blouses stuk gegaan tijdens het dragen. Alles terug betaald door Norah, super goed geregeld.

Super snel geleverd mooie kwaliteit

Alles goed geregeld

Als iets bestel,wordt alles goed geregeld. Ook retourneren gaat prima

Bestellen op internet ophalen in winkel

Voor het eerst heb ik besteld op internet en opgehaald in winkel. Werd verrast door korting van 5 euro. Ik keek of blouse in winkel op voorraad was, gelukkig….bij winkel aangekomen kreeg ik niet de blouse mee, maar moest echt wachten op mijn pakket. Jammer, ik had de blouse graag meegenomen. Allervriendelijkst behandeld trouwens(. 5 sterren). De volgende dag blouse opgehaald, was te groot, ruilen kon alleen via internet of een nieuwe kopen in de winkel. Oke.. maar mijn korting bleek weg

Snel en simpel

Ik wilde 1 jasje kopen. De maat was er niet. Een ander jasje gepast. Wat hetzelfde zou vallen. Die maat is voor mij besteld. En een paar dagen later kon ik het in de winkel ophalen. Easy!

fijne ervering met Norah

Goed overzichtelijk en snelle bezorging

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar