Bestelling volgende dag in huis!

Gewoon goed

Nooit problemen als ik het online bestel en ophaal in de winkel

Mooie kleding betaalbaar

Snelle levering vanuit winkel besteld Vriendelijk behulpzaam personeel

Snel en goed

Snelle levering van een super mooie broek!

Mooie blouse en snelle levering

Prima bedrijf

Vandaag besteld overmorgen in huis … prima bedrijf

Niet bezorgd

Buren nemen tijdens onze vakantie jullie pakje niet aan dus nu ergens in bezit van post.nl. Dat gaat wel even duren voordat de blouses bij mij afgeleverd worden, gedoe

Prima in orde

Snel. Goed. Netjes. Wat wil je nog meer.

Super!!!

Erg tevreden

Bestelling nog niet ontvangen

Ik heb 1x het tijdstip van bezorgen gewijzigd. Toen ik op DHL zat te wachten, bleek dat het een paar dagen vertraging had opgelopen. Tot op heden nog niets mogen ontvangen.

Mooi afgewerkt, voldoet aan de verwachtingen.

Veel keus,

Elke keer weer nieuwe collectie, goede prijs, goede service en wordt snel geleverd

Hele fijne winkel

Leuk personeel. De prijzen van de kleding is ook prima. Aan te bevelen aan familie en vrienden.

Snel geregeld

Snel geregeld

Kleding stonk verschrikkelijk naar zweet!

Ik had een bestelling gedaan, een shirt en een jurkje. Bij Norah is de levertijd altijd langer, dus ik reken op een week. Ook deze keer! Ik trok de zak open waar de bestelde spullen in zaten en toen rook ik het al, ZWEET. Als ik iets vies vind is het zweetlucht. Ik naar de winkel om terug te brengen, zegt de verkoopster: je kan het toch wassen?! Nou nee, wat denk je zelf, maar wat daarna kwam vond ik ook schokkend. Verkoopster zegt dat gebeurt in de winkel ook wel, dat mensen iets passen en dat het dan naar zweet ruikt maar ik hang dat gewoon terug hoor, dan kan het in de winkel luchten...... Dus wat leer je hiervan, eerst ruiken voordt je iets koopt bij Norah!

Vriendelijke verkoopsters

Vriendelijke verkoopsters

Goed ontvangen, maar vond de levering wel lang duren.

Levering duurde bijna een week, dit was ik niet gewend van andere webshops

Prettig,goede service@

bestelling

netjes en op tijd afgeleverd

Ook al zoek ik niks speciaals, ik kom altijd met wat leuks de winkel uit.

Allerlei verschillende stijlen. Altijd met iets nieuws de winkel uit. Leuk en gezellige mensen in de winkel.

Traag

Als men iets bestelt duurt t behoorlijk lang wanneer t pakketje komt

Prima service en betaalbare kleding

Norah is een leuke winkel met elke week nieuwe collectie. En is betaalbaar

Het was de volgende dag er al geweldig

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar