Snelle correcte levering

Bestlling geplaats in filiaal Vlissingen omdat mijn maat in de winkel niet voorraadig was. Top verkoopster!

Super en snel geleverd.

Super en snel geleverd.

Fijne winkel. Goede kwaliteit juiste prijs

Goede service, mooie kleding.

Snelle levering. Aan laten komen in de winkel. Direct kunnen passen en nog een extra leuk kledingstuk passend bij mijn gekochte truien meegenomen.

Klantvriendelijk

Vriendelijke dames in het filiaal in Lisse

Het spaarsysteem vind ik minder leuk geworden.

Bestellen is eenvoudig. Het spaarsysteem vind ik niet zo fijn meer als vroeger. Jullie kledinglijn, maatvoering en ruime veel wisselende keuze fantastisch.

Toppie

Betaalbare kleding voor maatje meer

Betaalbare kleding voor maatje meer, vaak nieuwe collecties. Minpunt is de levertijd, vaak meerdere dagen.

Wel goed maarrrr

De jas was te klein en die moest ik retour doen in de winkel. Als je dingen retour doet in de winkel dan moeten ze je bankrekeningnummer hebben om het bedrag terug te kunnen storten,en dat vind ik niks. Eigenlijk moeten ze gewoon zien op de kassa of zo waar het retourgeld naar toe moet en niet zo open en bloot in de winkel

Snelle accurate levering. Prijs kwaliteit uitstekken.

Late bezorging

Ik had op woensdag kleding besteld maar het kwam pas op dinsdag de week erna. Omdat ik maandag een uitvaart had heb ik in de winkel een jurk gehaald en de rest teruggebracht. Het zou fijn zijn als je weet wanneer de kleding komt

Keurig , netjes en op tijd

Mooie kleding Leuk van prijs Gezellige winkels en personeel

Ik bestel al een hele poos online en het bevalt prima

Fijne winkel en verkoopster

Leuke trendy kleding voor een leuke prijs, goed geholpen door een vriendelijke jonge verkoopster.

Snelle levering.

Ik vind de spijkerbroeken heerlijk zitten bij jullie

Geweldige en een hele goede ervaring .

Leuke betaalbare kleding , nette levering , en na enkele dingen terug gestuurd te hebben , weer heel snel geld terug gestort .

In de winkel besteld, omdat ik een andere maat moest. Wordt gratis thuisbezorgd. Top

Super service, vlotte afhandeling

goede service

netjes geholpen in de winkel, voor mij het kledingstuk besteld in de winkel, overal netjes mail van gekregen alleen helaas de beloofde mail dat het kledingstuk binnen was is nooit aan gekomen, ook niet in de spam. maar toch kom ik zeker vaker kleding kopen. er kan altijd een foutje in sluipen.

Omfat mijn maten niet in de winkel waren besteld. De levering was snel en correct

Ik vind de leveringstijd en terugbetaling vrij lang duren.

Ik vind het jammer dat de levering van de goederen en dan na terugsturen van de kleding het terugbetalen lang duren.

Goed, maar ik had wel graag gezien dat het pakket uitgepakt was en nagekeken in de winkel. Dat heb ik nu zelf ter plaatse gedaan omdat de verkoopsters het niet zelf uit mogen pakken. Dat vind ik best vreemd.

Fijne winkel , veel keus en betaalbaar

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar