Kan beter

Goederen kunnen niet geruild worden, je moet per sé een nieuwe bestelling plaatsen. Ook als een geleverd artikel beschadigd blijkt te zijn. Dat vind ik een minpunt Ook de lveringen via DHL is ronduit slecht! Vaak te laat en ben je niet thuis, dan ligt het bij thuiskomst voor je deur....dit kan écht niet vind ik! Overigens zijn de producten erg leuk voor een leuke prijs!

Prima bezorging

Hou er rekening dat de maten erg groot vallen verder fijne winkel met leuke mode

Heel erg tevreden

De bestelling wordt opvallend netjes verstuurd. M’n complimenten daar voor . Mvg

Beetje jammer dit.

Broek was kapot bij binnenkomst.Werd op Facebook Messinger niet fatsoenlijk geholpen. Daarna kreeg ik een melding met instructies wat ik moest doen. Baal er ontzettend van, is de 2de keer dat er een broek kapot gaat of is. Nu moet ik hem alsnog weer bestellen en daar pas ik deze keer voor. Koop wel elders een nieuwe broek.

Fijne website en winkel

snelle bezorging

Prijs kwaliteitverhouding

Deze is prima; echter soms zitten er naaifouten in met name blouse/tuniek en dan met name bij de aanzet van de mouwen op het voor/achterpand. Wel goed uitkijken bij het passen! Ruilen is geen enkel problerm.

Prettig en ongecompliceerd

Prettig en ongecompliceerd

prima service

Goede ervaringen

Mijn ervaring zoals boven al geschreven

Goede kwaliteit, maar helaas dit keer pasvorm niet in orde

Ik had de zwarte tussenjas in maat 44 gepast in de winkel, omdat ze daar geen maat 46 en 48 hadden hangen. Ik kreeg de jas niet dicht en de mouwen zat precies en voor een jas dus oncomfortabel strak. Online in maat 48 besteld met de verwachting dat deze in zijn geheel groter zou zijn. Bij het passen viel het lijfje van de jas zeer ruim (met zomerkleding gepast) en de mouwen net zo strak als bij de jas in maat 44. Wat een teleurstelling dat alleen het lijfje van de jas ruimer wordt gemaakt en niet de jas in zijn geheel naar de maat wordt aangepast. Helaas daarom retour gestuurd.

Ik zag een mooie winterjas. Deze besteld en 2 dagen later was deze er al.

Mooi t-shirt met natuurlijke materialen

Bij Norah dit t-shirt besteld, met ook natuurlijk materiaal erin. Wel jammer dat de meerderheid van de kleding bij Norah bestaat uit polyester. Dit is slecht voor het milieu en breekt niet af helaas. Dus wat mij betreft mag de collectie 'Natuurlijke materialen' uitgebreid worden naar 90 procent van de collectie. Het ademt beter, is beter voor het milieu en zweet tenminste wel goed uit. Dan maar wat duurder. Dit shirtje was in de uitverkoop 11 euro, en ziet er heel leuk uit!

Direct telefoon opgepakt, netjes te woord gestaan en alles prima geregeld. Hartelijk dank

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Maat viel iets groter dan verwacht.

Super snelle levering en goede service in de winkel. De dames zijn eerlijk en oprecht en daarom kom ik er heel graag

Leuke kleding en zeer vriendelijk personeel

In de winkel besteld ,volgende dag bezorgd

Al mijn ervaringen met Norah zowel in de winkel als on line zijn goed. In de winkel wordt je vriendelijk en enthousiast geholpen, dat is op andere plaatsen wel anders. Ik ben een enthousiaste en vaste klant van Norah. Ga zo door!! Met vriendelijke groeten, Annette Dejong.

Heerlijke winkel

Hele fijne winkel !! Vriendelijk personeel heel behulpzaam , winkel Castricum toppers hoor . Gr blije klant .

snel en goed geleverd

de bestelling is snel en goed geleverd. Een uitstekende kwaliteit.

Fijne winkel met mooie collectie tegen gunstige prijzen.

Ik kom regelmatig bij Norah en slaag vrijwel altijd. Klantgerichte en vriendelijke verkoopsters die altijd moeite doen om de juiste maat te vinden. En dat lukt vrijwel altijd.

Prettige en vriendelijke bediening

Ik kom er graag

prima, leuk

zeer goed en betaalbare kleding.

Snelle levering. Heel fijn.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar