Fijn om mijn kleding bij Norah bestellen . Snelle levering en keurig verpakt .

Super snelle service

In de winkel met verkoopster een fijne ervaring, behulpzaam niet opdringerig, behulpzaam.

Voor herhaling vatbaar

Een mooie blouse en rok. Mooie stoffen en kleuren En het zit zalig!

Voldaan

Heel goede service vandaag bestelt morgen geleverd

Het was super goed en snel geregeld

Verder erg tevreden

Prachtige kleding voor n hele betaalbare prijs. Bovendien ziet de kleding er precies zo uit als op de site en de maten vallen altijd hetzelfde uit!

Super snel

Snelle levering Retouren snel verwerkt

Goed !

Snel en gemakkelijk

Leuke betaalbare kleding

Leuk personeel , kan lekker op mijn gemak kijken zonder dat ze opdringerig zijn

Gewoon wat uitzoeken wanneer jij dat wilt en met een paar dagen in de winkel. PERFEKT

Zie boven

Altijd vriendelijk geholpen. Als je iets online besteld is het altijd keurig geregeld.

Top zaak Norah mode

Zoals altijd weer netjes en snel bezorgd in winkel naar keuze in Best. Makkelijk meteen daar passen en ook daar weer super fijn geholpen.

Fantastische

Makkelijke levering in de winkel, je kan passen en mocht het niet goed zijn dan kan je in de winkel retourneren.

Is altijd goed en mocht er iets zjn wordt het opgelost

Altijd fijne kleding, graag wel 't oude puntensysteem terug!

Goede pasvorm, kwaliteit en service prima

Mooie jas, goede service bij afhaal punt. Goede pasvorm en kwaliteit prijs verhouding.

Goede en snelle service

De bestelling die ik heb gedaan was in 2dagen binnen. Was ik wel blij mee. Zal vast nog een keer wat bestellen.

Geleverd wat ik besteld heb

Netjes en goede kwaliteit

Perfect geregeld allemaal, en prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

De bestelling is vlot verlopen, en via de mail werd ik op de hoogte gehouden hoe ver het met mijn bestelling was.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen en altijd vriendelijk personeel

Goede service en snelle levering!

Helaas was mijn maat er niet meer voor het setje wat ik wilde. Maar het kon zonder problemen besteld en verstuurd worden naar het thuisadres! De volgende dag kwam het al op mijn adres! Super!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar