Goede service en snelle levering!

Helaas was mijn maat er niet meer voor het setje wat ik wilde. Maar het kon zonder problemen besteld en verstuurd worden naar het thuisadres! De volgende dag kwam het al op mijn adres! Super!

Lang onderweg

Bestelling is naar verkeerd filiaal gestuurd dit is trouwens mijn eerste slechte ervaring met NORAH. Tot op heden niks meer over de bestelling gehoord sinds 16-08

Fijne kleding maar erg klantonvriendelijk

Ik koop graag bij norah, erg fijne kleding, maar erg klantonvriendelijk dat ik niet met contant geld in de winkel kan kopen. Dit kan en zal zeker voor mij de reden zijn om elders kleding te kopen.

Ik heb heel slecht ervaring mijn bestelling naar andere winkel besteld waar door moet ik 3 keer naar de winkel voor mijn broek heel jammer

Snelle service, goede producten, goede prijs.

In de winkel besteld, supersnelle levering. Prijs prima. Een aanrader.

Heel tevreden

Heel tevreden over levering, berichtgeving kwaliteit produkt

Super tevreden

Hele leuke kleding , altijd leuke prijs en hier in Etten-Leur super leuk en vriendelijk personeel Koop graag bij Norah

Fijne site

Super leuke dames kleding. Ook voor dames met curves. Goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd goed

Norah kleding is altijd trendy, maatvoering op de Nederlandse vrouw, past altijd eens je je maat weet, meestal maatje kleiner dan je gewend bent. Ik vind zelf de winterkleding leuker dan de zomerkleding. Veel bonte prints. Verbetering zou zijn meer natuurlijke materialen, duurzaam geproduceerd, iets stoerder, iets meer details en een beetje minder bruin/ beige/prints dat kennen we nu wel.persoonlijk zou ik graag kleuren voor een wintertype zien ( donkerrood, petrol, mosgroen) Prijs kwaliteitsverhouding heel goed!

De bestelling ging vlot en lag snel klaar in de winkel

Was niks op aan te merken

Ik heb besteld en in de winkel opgehaald. Zowel het deel via internet als de afhandeling in de winkel was perfect en precies volgens afspraak en belofte die er op internet staan. Helemaal tevreden.

Mooie kleding en niet duur

Mijn ervaring is prima zoals in de winkel of online groetjes

Goede service.

Goede service, makkelijk bestellen, snel geleverd! Leuk gezellig personeel, goed advies! kom graag bij Norah Zwijndrecht!

Gewoon alles perfect geregeld! Van bestellen tot ophalen uit de winkel!!! En heel vriendelijk personeel Kom er graag

Bestelling was snel binnen op de gekozen vestiging. Toen ik de bestelling kwam ophalen was er de mogelijkheid om meteen te passen en eventueel te retourneren. In mijn geval niet nodig. Broek zat als gegoten! Kortom...zeer tevreden!

Snelle levering, super leuke collectie

klantvriendelijk, behulpzaam

klantvriendelijk, behulpzaam

Betrouwbaar

Betrouwbaar, klantgericht, goede service

Ik heb mijn bestelling in de winkel laten leveren en deze was 2 dagen later al binnen. Ik heb hiervan netjes een mail ontvangen.

Zeer klantvriendelijk

Ze zijn heel behulpzaam en heel eerlijk ook als het niet mooi staat zeggen ze het. Vind het een super leuke winkel, de kleding is erg leuk en de prijs is betaalbaar.

super content

super content

geweldig

mooie kleding voor een klein prijsje

Terug betaling duurt lang

In de winkel is niet de maat op voorraad dus doe je een bestelling. Later blijkt toch dat de maat kleiner mag zijn In de winkel is het niet om te wisselen maar weer betalen en wachten wanneer broek 1 terug betaald word het is nu dag 4

Opgelucht

Mijn ervaring bij Norah is dat er genoeg keuze is, goed materiaal van de kleding, fijne winkel, overzichtelijk wat voor mij héél belangrijk is aangezien ik een hekel heb aan kleding shoppen Behulpzaam personeel en niet opdringerig. Gewoon TOP!

Altijd mooie kleuren en veel variatie

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar