Mooie winkel met groenen gezellig personeel . Ik slaag meestal wel en kleding blijft mooi na het dragen en wassen . Wanneer komen jullie naar Amersfoort met een winkel ?????

Goed geen problemen

Jeansvest besteld en een zeer snelle levering . Top

Mooi blouse echt een aanrader

Perfect en snel

Pasvorm altijd goed. Leuke jurken , blouses etc. Levering is snel.

Blij met Norah

Fijn dat we zo'n winkel hebben in onze stad.

Zo als het hoort van mens tot mens

Zo als het hoort

Mooie en goede kleding en de prijs is betaalbaar

Kwam volgens verwachting binnen

In de winkel samen met het personeel besteld. Zij waren erg behulpzaam. Vervolgens heb ik mijn blouse ontvangen volgens de verwachte levertijd.

Helemaal mijn winkel

Over het algemeen tevreden.

Verzendkosten mogen naar mijn idee wel wat lager zijn.

Duidelijke en heldere communicatie

Prima geregeld

Mijn ervaring is positief

Fantastische service en mede werkers id winkel

Vlotte service

Een deel van mijn eerste bestelling heb ik teruggestuurd wegens te groot, een paar dagen later stond het geld al terug op mijn rekening gestort. Mijn tweede bestelling werd na 2 werkdagen reeds geleverd en alles was in orde toen.

Ruime keus niet duur

Snelle verwerking van retour zending. Dhl track en trace klopte alleen niet. Jammer!

Goede zaak

Heel mooie producten,goed in verhouding met de prijs. Maten klopt goed

Mooie kleding voor een goede prijs

Snelle service, kwaliteit kleding en een prettige site om te shoppen

Was er binnen twee dagen

leuke blouses

koop alleen blouses zijn uitstekend

Erg leuke betaalbare kleding.

Broek besteld op woensdag in Rijssen, kreeg maandag melding dat ik de broek kon ophalen in Hengelo. Precies zoals afgesproken. Leuke winkel, leuke kleding. Zeker een aanrader.

Goede, snelle levering

Fijne, snelle levering

De bestelling was er heel snel

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar