Klant vriendelijk

Zocht een broek die ik gezien had. Hij was niet op voorraad , verkoopster ging meteen op zoek waar hij nog was. En ze heeft hem besteld , super blij mee.

De bezorging zowel in de winkel of via de post is top

je wordt fijn geholpen en ben blij dat maat 48 groot uitvallen

Was prima.

BIJ NORAH WORDT IK ALTIJD GOED GEHOLPEN. VRIENDELIJK PERSONEEL. MOOIE KLEDING. GA ER GRAAG NAAR TOE,EN ER BLIJFT ALTIJD WEL IETS AAN MIJN VINGERS HANGEN.

Mooi lang shirt

Mooie kleren en goede prijs

Ik werd opmerkzaam gemaakt voor Norah door een kennis. Zal zeker in de toekomst vaker gebruik maken van de mogelijkheid bij Norah iets te kopen

De service is goed. Alleen wat ik heel jammer vind is dat de wijdte van de hals van de shirts altijd veel te wijd zijn en dan ben ik toch gauw geneigd naar een andere site te gaan.

Heel fijn

Service gericht.

Prima levering en juiste maat broek

Witte broek, past goed. Ben er blij mee.

Mooie mode

Norah heeft zulke mooie kleding. Een feest om uit te zoeken en uit te pakken. Alles is van goede kwaliteit en blijft mooi na dragen én wassen.

Niks mis mee

erg goed leuke kleding

goede ervaring word er leuk geholpen

Keurig netjes geholpen in de winkel. Verkoopster denkt echt met je nee en geen moeite is te veel!!

Wat een leuke set

Wat een leuke set, enorm blij mee. Prijs, kwaliteitverhouding prima. Snelle, keurige levering.

Moet nog wel een bevestiging van mijn retourzending krijgen van 3 dagen geleden.

Bevestiging retourzending na 3 dagen nog geen bevestiging. Heb ook al betaald en wacht op terugboeking.

Vlugge levering Bestel vaker Nu de eerste keer iets retour gestuurd , ben benieuwd

perfect geholpen

In etten leur leuk geholpen bij Norah. artikel opgestuurd naar de koperwiek. Nog wat bij besteld. Zeer klantvriendelijk geholpen door de dame die Alma heet . Mijn complimenten

leuke winkel en leuke prijsklassen!!

leuke winkel,leuk geholpen,leuke prijsklassen,leuke kleding!altijd een Miss Etam fan geweest maar deze winkel word ik ook fan van!9 shirts en een jurk gekocht en heel blij mee!!

Mooie kleding en pasvorm.

Behulpzaam en ruime keuze

Veel keuze, goed geholpen zonder opdringerig te zijn Behulpzaam om t alsnog te bestellen

3 jurken besteld alle 3 gehouden waren erg leuk

Fijne winkel en gezellig personeel

Geweldig fijn geholpen,

Ben voor 100procent tevreden

Fantastisch altijd snelle levering en goede service

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar