Heel goed.

Leuk assortiment. Mooi verpakt en in de winkel heel vriendelijk.

Vriendelijk personeel

Ik ben naar tevredenheid geholpen, zowel op locatie als online.

Mooie kleding en goede prijzen

Goede vriendelijke winkel en goede snelle service

Klantonvriendelijkheid

Ik heb een broek besteld op de website, welke ik 2 maanden eerder ook had besteld, maar toen niet gekregen omdat deze was uitverkocht (?). Ik had een voucher aangeklikt (gratis tas) maar die zat niet bij mijn bestelling hoewel ik zeker wist dat deze in mijn mandje zat. Toen ik hier over belde, werd ik bijzonder onvriendelijk behandeld: ik had niet goed gelezen. En O ja, de tas was uitverkocht dus niet meer leverbaar. Toen ik nogmaals mijn verbazing uitsprak over het feit dat de broek nu wel leverbaar was en ook steeds op de site heeft gestaan, snauwde de mevrouw van de klantenservice mij toe: dat is normaal bij een webshop, Nou, ik ben niet gewend dat ik iets bestel, betaal en vervolgens niet ontvang want niet leverbaar. En die tas, die uitverkocht is: de voucher staat nog steeds in mijn account. Misleidend. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

snelle bezorging, Voor een schappelijke prijs leuke/mooie dingen.

super snel

op woensdag heb ik in de winkel een blouse besteld en vrijdag kon ik deze al ophalen. Heel snel dus., Prima geregeld,

Tevreden met de afhandeling van de bestelling

Tevreden met de afhandeling van de bestelling

Bestellingen worden snel uitgevoerd en als je iets retourneert ook weer snel je geld op de rekening

Super service en geweldige vriendelijk personeel

nalevering precies zoals gezegd.

In de winkel was maat 42 van een zwart jurkje dat ik vorig jaar ook al gehad had niet meer en binnen 3 dagen kon ik het afhalen in Venray.

Fijne kleding alleen liever achteraf betalen

Ik ben altijd erg blij met de kleding en ook de prijs is erg fijn. Alleen is het fijn als je online besteld dat je het achteraf kan betalen.

Prima wordt altijd goed geholpen

Ik had blouse gekocht dag erna was er 8,00 korting op ik gebeld dan moest ik met blouse en kaartje er nog aan terug en kreeg dan pas de 8,00 terug maar had kaartje er af gehaald en in de kast gehangen dat was dan jammer kreeg nu de 8,00 niet terug maar had toch als bewijs de bon dat ik de blouse de dag er voren had gekocht nee jammer dat mocht niet en dat vind ik niet goed dus als je kleren koopt moet je de bon er 7 dagen aan laten voor het geval dat de blouse is afgeprijsd jammer

Zowel online bestellen als naar de winkel in Leeuwarden waar het personeel vriendelijk en behulpzaam is

mooie winkel

perfecte levering

Super dat ze van 36 tot 48 gaan..

Betaalbare kleding voor een goede prijs.

Goed geregeld

Goed geregeld

Snelle levering. Goede verhouding prijs/kwaliteit.

Snelle reactie.

Snelle reactie op mijn vraag. Probleem is nog niet opgelost.

Kwalitatief mooie kleding!!

Leuke kleding voor een maatje méér. Vlot geleverd. Top!

Retourzending duurt heel lang

De kleren zagen er mooi uit, maar veel te groot ik ga dus volgende keer gewoon weer naar hengelo

slecht

maten kloppen niet !!!

Norah Best - mijn favoriete kledingzaak

Super vriendelijke verkoopsters met kundig en oprecht advies. Uitgebreide collectie in een mooie winkel. Tot binnenkort weer

Makkelijk te bestellen, snelle levering en makkelijk te retourneren als dat moet.

Snelle levering en bij retour ook snel geld teruggestort, dat is wel belangrijk!!

alles naar wens verlopen

Parelweg 3a