Mijn ervaring met Norah is geweldig. Kan dingen (bijna) zonder te passen bestellen.

Altijd een goede sfeer en vriendelijk personeel

Wordt altijd goed geholpen en als iets er niet is doen de dames er alles aan om het te bestellen

Gisteren besteld, vandaag ontvangen.

Heel snelle levering en goed betaalbare kleding.

Makkelijke site

Jurkje besteld en binnen een paar dagen was het er al. In de winkel opgehaald. Vriendelijk personeel. Helemaal top!

prima jurk

prima jurk met goede maat/pasvorm voor een schappelijke prijs

Fijne ervaring

Goed geholpen. Fijne ervaring

Top winkel

Echt een fijne winkel ,personeel is erg vriendelijk en zeer behulpzaam.. ,ik slaag altijd ook de prijzen zijn redelijk groetjes.

Ik vind Norah een leuke winkel en ze hebben leuke webshop. Leuk dat ze bepaalde acties hebben. Qua kleding is het soms ook wel leuk dat er verschillende kleuren van 1 artikel zijn.

geweldig

eerste keer iets besteld

Snel geleverd past perfect

Maten vallen groot uit!

Superleuk om ook eens een kleinere maat te kunnen kopen dan normaal.

Heel tevreden, alleen jammer dat ik de gratis rugtas niet heb gekregen.

Snelle levering en snelle terug betaling

Vriendelijk personeel en veel keus

Super mooie broek

Goeie service in de zaak en snelle levering !

Jurk met korting

Bestelde jurk met verjaardagskorting via internet en laten bezorgen in winkel. Jurk te groot. Wilde deze ruilen. Maat niet aanwezig. Kon wel besteld maar daarmee verviel gelijk mijn verjaardagskorting. Advies van winkel om ander filiaal te gaan waar jurk aanwezig is. Ook hier kon niet geruild worden. Uiteindelijk in overleg toch een maat kleiner kunnen krijgen. Hierdoor gaat er wel een hoop feestvreugde van de korting verloren. Helaas.

Snel geleverd in de winkel

Staat nog mooier als gedacht.

Bij verkeerd bestelde maat is er meteen actie op ondernomen

Mooi aangenaam kleedje

Ze hadden alleen men huisnummer verkeerd op afzender gezet .

Is oke

Is oke

Kan niet beter!

Jurk besteld via webshop: levertijd binnen aangegeven termijn, goed te volgen via track & trace. Jurk bleek te groot, teruggebracht in winkel Lelystad na telefonisch kontakt: maat kleiner hing daar al klaar! Bedrag betaald voor eerste jurk de volgende dag al weer op mijn rekening! Zeer tevreden!

Fantastisch!!

Leuke collectie, leuke prijzen

Goed geregeld

Fijne zaak.

SUPERFIJN

Voldoende keuze. Ook in een maatje meer. Keurige en snelle levering. Fijne winkels met vriendelijk behulpzaam.personeel. Aantrekkelijk klantensysteem.

Zeer leuke kleding

Parelweg 3a