Fantastisch!!

Leuke collectie, leuke prijzen

Goed geregeld

Fijne zaak.

SUPERFIJN

Voldoende keuze. Ook in een maatje meer. Keurige en snelle levering. Fijne winkels met vriendelijk behulpzaam.personeel. Aantrekkelijk klantensysteem.

Zeer leuke kleding

Ik ben uitermate tevreden.

Het regende hard die dag en eigenlijk was ik niet van plan iets te kopen bij Norah. Maar ik zag die lange trui precies in de oranje kleur die ik zocht en van katoen.Het was helemaal de kleur, t materiaal en t model dat ik wenste. Ik besloot de grootste maat te kopen en thuis te passen. T paste net maar maatje 48 zou beter zijn. Die hadden ze niet meer in de winkel. Op internet bleek maatje 48 wel voorradig. De volgende dag ging ik terug naar de winkel waar maatje 48 besteld werd en 2 dagen later had ik de juiste maat in huis. Ik ben er heel blij mee.

Super leuke shirts

Snelle levering en goede en mooie shirts

Te lang inderweg

De bestelling was echt veel te lang onderweg. Opvallend is dat dit vaak is bij Sale-producten

Zo blij dat ik norah ontdekt heb

Gisteren voor het eerst bij een Norah winkel binnen geweest. Ik ben super geslaagd mede door vriendelijk en meedenkend personeel. Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Ik heb Jaren geen jurkjes gedragen, nu er meteen twee gekocht. Online heb ik net ook al rondgekeken. Hier ga ik vaker (online) shoppen.

Goed en netjes geholpen

Snel en netjes afgehandeld.

Prima en snel mijn bestelling geregeld.Vindt het top.

Zeer tevreden.

Leuke, betaalbare kleding.

Prettig geholpen!

Mijn maat voor het te bestellen vest was niet voorradig, medewerkster stelde voor om het evt online te bestellen. Vest heel mooi maar vond de wachttijd voordat het arriveerde in de winkel wat lang duren... Eén week. Vandaar 4 sterren ipv 5.

Snelle levering, paar kleding stukken teruggebracht naar de winkel Geld de volgende dag al weer op de rekening!!

Precies wat ik zocht

Jas besteld die makkelijk opgevouwen kan worden . Staat leuk en pasvorm goed

De volgende dag in huis…. Kan niet beter

Vlotte service

Prima geholpen in de winkel, wat ik terug gebracht heb wat te groot was, ( had ik via website besteld ) volgende dag was het geld al terug gestort , top!!!

Heerlijk linnen jurk

Eindelijk geen zweetjurk maar een luchtige linnen jurk

PRIMA

Voor het eerst online besteld, ging prima. Ophalen bij Norah in mijn woonplaats wanneer het bij mij uitkomt. Dus niet thuis blijven wachten tot pakketje wordt afgeleverd.

Onhandig

Onhandig van 2 kanten… ik was onhandig omdat ik de plastic zak met terug stuur formulier per ongeluk weg had gegooid… en ik dus dácht mn bestelde legging wel in de winkel te kunnen omruilen voor een maatje kleiner..!! Dat bleek dus niet te kunnen..! Erg onhandig…

Goede service!

Online een bestelling geplaatst en laten afleveren in een vestiging naar eigen keuze. De bestelling kon ik binnen 3 werk dagen al ophalen! Top geregeld!

Erg jammer dat jullie er niet bij hebben gezet dat alles groot valt nu kon alles terug

Ik zou wel mijn geld terug willen hebben of in ieder geval dat jullie er mee bezig zijn

Goed.

Goed,kan niet beter.

Super geholpen door het vriendelijke personeel in Houten

Super geholpen

positief

Ik heb geen negatieve ervaringen maar bij betalingsmogelijkheden moet het mogelijk zijn om na aflevering van de artikelen te kunnen betalen en die hebben jullie niet. Klein minpuntje

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar