Makkelijk te bestellen en smel geleverd

Snel en goed bezorgd

Snel en goed verzorgd en bezorgd

Snelle en goede service. Alleen was het item wat ik had gekocht niet wat ik ervan had verwacht, dus heb ik het weer terug gestuurd.

Goede kwaliteit en pasvorm

Heel fijn en prettig

Word vriendelijk en deskundig geholpen

Behulpzaam

Altijd behulpzaam en eerlijk

Leuke mode,nog leukere prijs

Grote keuze,vaak nieuwe collectie,leuk van prijs,goede afterservice

Norah is een prettige winkel. Kom zelf graag in Zwijndrecht!

Prettig

Ik vind norah een prettige winkel .

Paste niet, retour gestuurd

De jurk paste niet, deze is retour gegaan. Ik had hem betaald en wacht nu op teruggave van mijn geld

Mooi materiaal. Leuke printjes

Vlotte levering en service

geweldig

zowel bestellen als ophalen in de winkel Tiel echt geweldig

vreemd??

Had kleding retour gezonden, maar nog niks over gehoord of dat er iets terug is gestort, beetje vreemd. Hoop wel wat erover te horen.

Besteld en snelle levering!

Goed bevallen en snel geleverd!

Normaal heel tevreden, maar nu duurt het erg lang voor ik mijn tegoed terug krijg

Alle vorige keren kreeg ik mijn tegoed heel snel terug gestort van de producten die ik had terug gestuurd. Maar nu duurt het wel heel erg lang. Dat vind ik een slechte zaak, en erg jammer. Nu twijfel ik of ik nog eens ga bestellen, dat zou erg jammer zijn, want jullie hebben altijd zulke leuke kleding

Snelle levering na bestelling in de winkel waar ik overigens ontzettend vriendelijk werd geholpen!

Norah is altijd goed,

Altijd gezellig in de winkel en goed advies.

Te groot

Product is te groot en valt erg tegen. Op plaatje leuker dan in werkelijkheid

winkel met goede keuze

Mijn bestelling verliep erg vlot

Mijn ervaring is super voorál het personeel in het winkelcentrum woensel te Eindhoven Kom er graag krijg persoonlijk advies loop altijd met een tevreden gevoel de deur uit top Gr Jacqueline

Uitstekende service

Blouse uitverkocht in Nieuwegein. Gekeken of hij in andere filialen was door de winkelmedewerkster. Kon hem de volgende dag al ophalen in Almere waar ik woon. Topservice!

Fijne winkel en webshop. Mooie collectie en laag geprijst.

Snelle levering en als iets retour gestuurd is, snel je geld terug. Echt geweldig.

Prima bedrijf

We zijn in de winkel als online zeer goed geholpen. Alles was goed en vlekkeloos zoals het moet zijn.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar