Vlot verlopen

Leuke kleding , goede kwaliteit en goed geprijsd

Altijd snel, goed en kwaliteit

Goede kwaliteit kleding, snelle bezorging en goede service

Word vriendelijk geholpen

Fantastisch!

Zeer klantvriendelijk.

Top winkel leuke collectie

Top winkel leuke collectie goede kwaliteit

Ik had iets besteld, dit zou een week duren, maar de volgende dag had ik het al.

Goede service en kwaliteit

Wordt altijd prettig geholpen en ze denken met je mee

Goede service, snel geleverd Personeel erg vriendelijk en behulpzaam

Altijd wat leuks

Bij Norah ga ik nooit zonder lege handen weg. Het enige wat ik echt jammer vind is dat het oude spaarsysteem er niet meer is. Punten = geld. Nu krijg je een voucher waar je soms niets aan hebt. Elke nieuwe maand zit er een voucher cadeau in waarbij staat op = op. Als je dan niet vooraan in de rij staat heb je pech. Ik zeg terug naar het oude systeem.

Goed en leuk geholpen

Bestelling snel binnen in winkel Mijdrecht opgehaald

Tevreden

Primaatjes

Onvoldoende

Ondanks vriendelijkheid geen bevredigend antwoord. Ik moet m’n bestelling maar afwachten. Ik wacht inmiddels al 8 dagen terwijl ik een mail heb gehad dat bestellingen verzonden zijn. Het gaat om 2 aparte bestellingen. En allebei nog niet aangekomen op de door mij gewenste Norah locatie. Vreemd!

Uitstekende service. Ruime keuze. Betaalbare prijzen.

Super leuke vlotte mode. Nette prijzen.

Super gewinkeld.

Bij norah in Beek : het personeel is heel behulpzaam!! ze staan er klaar met de glimlach om je te helpen.

Beter dan verwacht!

Prima prijs - kwaliteit. Heel blij mee.

Ben super teveden

Ben heel erg tevreden hoe het bij jullie werkt en ze zijn super vriendelijk

Correct en snel!

Zie bovenstaande!

leuke collectie en vlotte levering

Goede service en correcte afhandeling.

Mooie kleding ,veel keus .prijs vriendelijk

Prettig geholpen in de winkel met retourzending. En na 1 dag geld al retour op mijn rekening.

Leuke betaalbare dames kleding. Super

Voor elke leeftijd!

Leuke vlotte kleding, snelle levering als je iets op de site besteld..... Alleen als je iets terug stuurt duurt het behoorlijk lang voor je geld terug gestort wordt.

prima geregeld

prettig geholpen en vriendelijk personeel

Op zich ok

Mijn eerste ervaring is op zich goed. Maar heb deel van mijn bestelling retour gedaan, en hoor daar niets op, terwijl ik ook al een bericht heb verstuurd. 1 jurk die retour is gegaan had ik graag kleiner, op bestelformulier aangegeven... Maar ik hoor niets. Dus graag antwoord op mijn berichtjes, Alvast dank, Monique

Leuke kleding en betaalbaar

Leuke kleding, redelijk betaalbaar. Minpuntje dat je een week moet wachten op je bestelling en nog langer op retourbetaling.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar