niet goed

ik heb bij jullie 2 jurkjes besteld. Ze waren qua maat niet goed voor mij dus heb ik ze retour gestuurd. Tegelijkertijd met iets anders. Van de andere partij heb ik keurig een bevestiging ontvangen dat ze het retour hadden ontvangen. Van jullie tot op heden nog steeds niets. Van de andere partij zie ik nu ook dat ik mijn geld retour heb gehad. Van jullie nog steeds niets. ik heb jullie ook al gemaild en tot op heden nog geen reactie! Slechte service. Ondanks dat jullie leuke kleding hebben ga ik mij bezinnen of ik nog wel bij jullie ga bestellen een volgende keer.

Super winkel heerhugowaard top geholpen

superfijn

Altijd slaag je als jr binnenloopt!

Ik vond dat ik lang moest wachten

Ik had wat besteld op de site om het op te halen in de winkel maar ik moest zelf mailen hoe lang het nog duurde voor dat ik het op kon halen.

Prima.

Heel erg service gericht. En klant vriendelijk .

Zo doorgaan

Erg snel ontvangen

positief

spullen worden netjes geleverd, alleen jammer dat je vooraf moet betalen.

De eerste bestelling bij Norah is goed bevallen.

Mijn vrouw was tevreden over de door haar bestelde jurken. Misschien verdient het aanbeveling om bij de beschrijving van de jurk de lengte erbij te vermelden. Mijn vrouw had twee jurken, maar die waren niet gelijk van lengte, waardoor de ene mooier viel dan de ander. Dat "probleem" is intern opgelost, waardoor terugsturen niet nodig was.

Uitstekend personeel

Ik ervaar het personeel bij Norah als heel vriendelijk en behulpzaam. Dit maakt het winkelen erg prettig.

Nvt

Jurkje gepast in de winkel, moest maatje groter, verkoopster online besteld, 1 dag later ophalen in de winkel. Perfect. Kon nog mooi mee in de vakantiekoffer.

Leuke, kleurrijke kleding

Het personeel helpt goed, haalt kleding voor je als je zelf bij het pashokje staat. Willen het ook online bestellen voor je, indien nodig.

Leuke mode in mijn maat

Leuke items voldoende keuze

super mooi jurkje

besteld,snel gekregen.

Keurig en super snel.

Je wordt altijd gezellig geholpen en komen de afspraken goed na.

Nog twijfel.

De levering is snel gekomen alleen ik heb afgelopen zaterdag jurkje teruggestuurd omdat het te groot was. Het is nu woensdag en heb er nog steeds geen bericht van of geld teruggekregen. Dit is mijn 1e ervaring met jullie winkel. Groeten, Ina Drost

Super tevreden

Dit is de eerste keer dat ik heb besteld en ik ben zo tevreden dat ik voortaan eerst op jullie site kijk als ik iets nodig heb. Het bestellen is eenvoudig, de levertijd snel en de maten kloppen ook ( dat is uniek) Kortom zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden

Goede ervaring

Makkelijk bestellen, optijd geleverd

Tot nu toe zeer tevreden! Ook als er een retour verwerkt moest worden werd het keurig afgehandeld!

Topmeiden

Leuke meiden en klantvriendelijk.

Ik heb me geld van me vorige retour nog niet gehad. groetjes

ben zeer tevreden

vriendelijk in de winkel je wordt goed geholpen ga er zeker vaker naar toe

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar