Super leuke en voordelige kleding

Als je de Norah kleren uit mijn kast zou halen dan blijft er niet veel over . Dat zegt genoeg ,denk ik!

Site is makkelijk toegankelijk. Kleding is mooi. Wordt gedurende de verzending, goed op de hoogte gehouden.

LEuke kleding en snelle levering.

Zie boven

snel geleverd, zit prima

De capri broek was snel geleverd. Een maat kleiner besteld dan ik normaal heb, op aanraden van een vriendin. Paste perfect

Eerste aankoop bij Norah positief

Voor het eerst kleding gekocht bij Norah. Rokje was wat doorschijnend, daarom retour met bijpassende shirt. Jurk wel gehouden. Nu afwachten wanneer ik het retour saldo teruggestort krijg. De levering na bestelling was heel snel.

Werd er prettig geholpen

Nog maar pas bekend met Norah maar helemaal enthousiast. Collectie geweldig en benadering heel fijn en aardig!

Alles tiptop in orde

Goed dat we online kunnen bestellen want het is voor mij wat ver om zomaar eens gaan te shoppen

Altijd zo vriendelijk en hulpvaardig. Ik koop mijn kleding alleen nog bij Norah

Heerlijk

Fijne winkel, over het algemeen goed personeel!

Snelle levering. Kwaliteit goed.

Goed en gezellig shoppen altijd wel iets naar je zin.

Goed en gezellig shoppen, online bestellen goed muv retour zenden duurt lang voor je aankoop terug wordt geboekt.

Tevreden over de levering en kwaliteit vd kleding Alleen bij retourneren moet je lang op je geld wachten.

De levering was op tijd en de maatvoering is prima!

Betaalbaar en kwalitatief goed

De bestellingen die ik heb ontvangen waren kwalitatief prima en goed betaalbaar. De service is snel.

Mooiekleding voor leuke prijs

Voor de wat vollere vrouw ook mooie kleding te koop

Vriendelijk personeel.

Leuke winkel veel keus en mooi ingericht.

Fijn draagcomfort!

Heerlijke stof. Vrolijke print!, (verbloemt) overtollige (vet)rolletjes! en fijn dat het model wat uitloopt. Voor een maatje meer kleed dit slanker af! Smile!!

Helemaal prima

Levering en afwikkeling retour top

De levering en afwikkeling bij een retour zending is top...had vorige week een jurkje besteld die ongelooflijk naar zweet stonk en dat was echt heel erg smerig...ik heb het jurkje gehouden omdat het leuk stond maar gelijk dubbel gewassen want die smerige geur was echt niet te doen...het is er gelukkig uit gegaan !

Gewoon geweldig

Gewoon geweldig

Super aflevering

Heel blij met mijn jurkje. Enige vind ik dat je soms best lang moet wachten op je bestelling. Ik laat het vaak bezorgen in de winkel en soms duurt het 5 dagen.

Super mooie set

Super mooie comfortabele set! Mooi kwaliteit.

Vriendelijk personeel (Veenendaal), goed geholpen!

Ik werd vriendelijk ontvangen en ben super goed geholpen, niets was te veel. Wat een verademing, niets aan veranderen. ( dus niet overplaatsen naar ander filiaal )

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar