Mooie kleding snelle levering

Levering op tijd

Dames in de winkel hebben erg goed geholpen. Goed advies en erg vriendelijk! Thuisbezorg service ook top!

Met eerdere bestellingen ging het traag ook met retour betaling, maar de laatste keer ging het echt goed.

Vriendelijke dames in de winkel.

Prachtige winkel met top personeel en goed advies.

Ik kom vaak in de winkel al is het maar om een rondje te lopen en te snuffelen. Altijd goed van de dames. Ze dringen je niks op en mag kijken wat je wil. Ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt voor advies. Lang leve de winkel in Bovenkarspel.

Te leuk

Variatie in aanbod, goede kwaliteit, goede pasvorm voor mij, kortom, ik bestel er iets te vaak, oeps. Ook de winkels kan ik niet voorbij zonder even binnen te kijken en meestal kom ik niet met lege handen naar buiten

Fijne dames die helpen en hele goede service

Fijn

Hulp bij het bestellen in de winkel omdat het daar niet voorradig was in mijn maat. Helemaal goed!!

Snel en netjes geleverd.

Leuke kleding in normale maten en fijne doffen. Levering prima en snel

Uitstekend.

Alles geweldig geregeld, heel tevreden

Fijn winkelpersoneel en daarna hele snelle correcte levering aan huis.

Artikelen zijn er snel

Alleen jammer dat veel materiaal synthetisch zijn.

fijne winkel met veel keus

veel keus in kleding. mooie kleding. winkelmedewerkers heel vriendelijk. echt mijn winkel

Prima webshop met correcte afhandeling.

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar de ontzettend aardige personeelsleden van Norah Zwolle Zuid hebben dit binnen een paar dagen héél netjes opgelost.

Top kwaliteit

Goed en zeer fijn geholpen

Leuke mode, maar vaak in zwetende stof heel jammer

Goede service en klantvriendelijk

Fijne service Had twee maten besteld van een jurkje opgehaald bij een filiaal van Norah. Kon gelijk passen in de winkel en de juiste maat gekozen. De winkelmedewerker verzorgde de retour en binnen twee dagen stond het retour geld al op mijn rekening. Echt super!!!!

De service van Norah was geweldig!

Tijdens mijn bezoek aan de winkel was nog slechts één item, dat ik had uitgekozen, aanwezig. Ik had graag twee items van hetzelfde gehad. Geen probleem voor de verkoopster. Meteen werd online het tweede exemplaar van mijn aankoop besteld en dat kon ik al een paar dagen later in de winkel ophalen. Wat een geweldige service!!!

Altijd genoeg keuze

Super meiden in de winkels

Fijne winkel met leuke flotte items ook voor de wat grotere maten

Prettig personeel en de bestelling had ik al snel thuis

De capri jeans die ik graag wilde hebben, bleek niet in mijn maat te zijn. Ter plekke bleek een bestelcomputer aanwezig, waarop mijn maat on line besteld werd en afgeleverd kon worden op mijn thuis adres. Sowieso fijne winkel☺

terwijl gewaarschuwd werd voor langere levertijd dan normaal (5-7 werkdagen) met 2 dagen thuis bezorgd.

zeer snel geleverd

Op twee dagen kon ik mijn bestelling al gaan halen .

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar