Late bezorging

Het duurt sowieso even voordat een bestelling in de winkel is en toen ik afgelopen zondag, koopzondag in de betreffende gemeente, bij de winkel kwam was deze gesloten. Al met al de bestelling nog niet op kunnen halen want is niet te doen voor werkende mensen die op het weekend zijn aangewezen. Tegen de tijd dat het wel lukt zal de terugzend termijn wel verstreken zijn.

Bestellen en snel in huis!! Super!!

het duurt te lang

Zoals ik al zei: het duurt veel te lang voordat iets geleverd wordt, in die tijd had ik hetzelfde product al ergens anders kunnen kopen met 30% korting, dat kon dus niet, omdat ik het product bij bestelling al had moeten betalen, ik zal het dus nooit meer doen….

Leuke jurk

Mooie jurk, mooie kwaliteit

Klantvriendelijkheid top

De dames kijken altijd goed mee

Teleurgesteld

Slechte klachten afhandeling,geen bericht op 1e, 2e 3e mail...na 4e mail een reactie. Mocht artikel terugsturen, en hoor nu al 2 weken niks meer., geen ontvangstbevestiging of wat dan ook ontvangen. Ook nog geen geld terug gestort gekregen. Reageer toch eens een X op mailtjes die binnen komen van mensen die een klacht hebben!!!

Slechte service

Op dinsdag voor ruim 350 euro aan kleding aangeschaft. Op zaterdag wordt er een mail gestuurd met 30% weekendkorting op alles. Direct contact gezocht met de klantenservice of ik deze korting online kon verrekenen. Op maandag te horen gekregen dat dit niet mogelijk is. Men wil mij 50 minuten in de auto laten rijden om de korting te verrekenen in de winkel van aankoop.... Hoe gaat dit dan bij online aankopen? Moet een klant dan de hele aankoop terug sturen om vervolgens een nieuwe bestelling mét korting te plaatsen? Nogal omslachtig lijkt mij. Wanneer ik iets aankoop bij de Wehkamp en het is een paar dagen later met korting kan ik contact zoeken met de klantenservice en wordt de korting meteen verrekend. Dat is pas service. Mij zien jullie niet meer terug.

Vlot bezorgd bij de winkel, alwaar prettig geholpen.

Leuke kleding voor een leuke prijs en in grote maten

Bij Norah vind ik kleding voor elke gelegenheid. Ik hou vooral van de kleurrijke bloesjes .

Gave kleding

Mooie collectie en is betaalbaar . Ook mooie acties .

Top service!

Ik bestel met enige regelmaat kleding bij Norah. Altijd binnen een paar dagen keurig thuis bezorgd. Ook het retour proces is goed geregeld. Ik ben een tevreden klant en heb deze webshop van harte aanbevolen aan diverse vrienden/kennissen.

Zeer tevreden over geleverde artikelen

Bestelling was vlot binnen en van mooie kwaliteit.

Leuke kleren, goede service

Leuke kleren voor een leuke prijs. Goed advies in de winkel, ze zeggen eerlijk hoe het staat, ook als iets niet staat of een andere maat beter zou zijn en helpen je daar bij. Als je nog zoekende bent, helpt een van de dames je door persoonlijk mee te shoppen en neemt daar echt de tijd voor, heel prettig!

Snelle levering in winkel. Bestelling afgehaald en nog wat nieuwe dingen aangeschaft in de winkel

Mooie collectie

Mooie kleding, goede pasvorm. En uitstekende prijs

Super blij mee

Leuke kleding , fijne stoffen

De levering van de kleding was echt snel. Helaas voldeed de meesten niet aan mijne verwachting. Wat ik vervelend vond is dat ik herpakket moest terugsturen via DHL. Daarvoor moest ik naar een ander winkelcentrum wat niet bij mij in de buurt was. Ik werd daar wel erg vriendelijk geholpen.

Leuke winkel

Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Fijne webshop en snelle levering. Goede kwaliteit kleding.

Dikke pluim!

Zeer goede en coulante service! Pech met een eerder gekochte jas. Eigenlijk buiten de garantie termijn mag toch korting gekregen op de volgende aankoop en zeer attent wordt het door regiomanager naar voor dichtstbijzijnde filiaal gebracht! Dikke pluim

Leuke collectie

Leuke betaalbare kleding. Jammer dat er geen achteraf betaling plaats kan vinden. Een retourzending en betaling duren erg lang. Jammer dat het oude spaarsysteem er niet meer is. Nieuwe systeem met de voucher is niks waard, geen meerwaarde. Oude systeem nodigde meer uit om wat te kopen.

zeer tevreden

Ik bestel geregeld bij Norah. De site is goed overzichtelijk. Bestelling en betaling gaat goed. Je wordt prima op de hoogte gehouden over de status van de bestelling

geweldig

Hele fijne winkel in Capelle aan den ijssel. De dames zijn altijd bereidt je te helpen of te bestellen, ga zo door dames

De kleding van Norah is mooi en bevalt goed maar de levering van DHL is niet altijd goed.

Mijn laatste bestelling heb ik nog steeds niet. Deze werd geleverd door DHL. Ik kreeg de kans niet om naar de deurbel te lopen of de bezorger was al weggereden. Er werd aangegeven dat ik deze bestelling maar bij een DHL punt moest afhalen. Deze DH punt heeft bijzondere openingstijden en is vaak gesloten. Ik ben er al enkele keren geweest maar het is steeds gesloten. Ik vind DHL heeft enkele bezorgers net weinig geduld. Ze rijden of zo weer weg of gooien de producten bij de voordeur neer zonder dat je er bent. Dit is voor uw bedrijf niet een vooruitgang. Ik heb mijn betaalde producten dus nog steeds niet.

Slechte communicatie...

Ik had net kleding gekocht voor ruim € 200,00 en twee dagen later was er 30% korting. Ik contact gezocht met de klantenservice en ik kon terug met de kleding naar de winkel met bon en kaartjes aan de artikelen en ik kreeg idd netjes geld terug. Maar ik had ook één blouse besteld online en dus werd mij gezegd dat ik de korting online moest regelen. Ik gebeld met de klantenservice en die vertelden mij dat ik de korting alleen terug zou kunnen krijgen in de winkel. Voordat ik naar de winkel terug ging had ik al telefonisch contact gezocht met de winkel omdat ik niet in de buurt woon en daar werd gezegd dat ik online artikelen online moest regelen. Toen ik in de winkel kwam werd mij dat nogmaals gezegd door een andere verkoop medewerker dus de blouse nam ik mee terug naar huis. Terwijl de klantenservice zegt dat ik alles in de winkel moet regelen. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en snap er dan ook niks meer van. Erg jammer! Verder een fijne winkel maar de communicatie mag beter tussen winkel, klantenservice en klant!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar