top!

Ze kennen zelfs mijn naam al in de winkel in Geldrop haha.

Kleding is top, bestellen minder

Ik vind de kleding heerlijk zitten. Ik vind het alleen jammer dat het met het verzenden nog weleens fout gaat. Of ze vergeten mijn bestelling .

Snelle levering.

Producten snel geleverd. 1 stuk retour gebracht naar winkel en binnen 2 dgn geld retour gestort gekregen..

Fijne betaalbare kleding en goed advies

MIJN winkel is Norah.... Betaalbare kleding goed en eerlijk advies.. Vriendelijke verkoopsters ... Koop er veel kleding..alleen het huidige puntensysteem vind ik niet fijn..jammer.. .

gewoon bestellen en ophalen als het jou uitkomt!

Fijn shirt met leuke kleurtjes

Mooie kleren voor een betaalbare prijs

De leuke acties zetten aan tot kopen en ook steeds mooie nieuwe outfits. En jullie webshop is heel goed en duidelijk, heel goede foto’s!

Redelijk goed

Ik koop heel graag bij Norah. Wat mijn bezwaar is dat ik lang moet wachten op de bestelling en nòg langer op het retourbedrag. Vaak is de reden dat het komt door een kortingsperiode of dat het druk is. Dat is jammer. Als je snel iets wilt bestellen moet je niet bij Norah zijn helaas. Terwijl ik jullie kleding top vindt.

Vlotte afhandeling van bestelling

Makkelijk om te bestellen , vlotte levertijd en bij retour vlotte terug betaling !!!

Blij

Betaalbare kleding in vele maten. Snel geleverd en past perfect!

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Webshop is prima, klantvriendelijk , niks mis mee. Bestelling is goed te volgen via email. Laatste mailtje over bezorging kwam aan de late kant. Retoursticker meteen bijgeleverd, prima!! Nu het geld nog te ontvangen, dat duurt al een week..........

Mooie collectie, snelle levering

Fijne winkel met een mooie gevarieerde collectie. Ook een fijne site en snelle levering , echt een aanrader!!

prima !

Prima prijs voor leuke kleding. 1 ding om op te letten:sommige materialen niet prettig,te synthetisch (zweterig,warm)

Snel en goed

Bestelling gauw geleverd. Winkel Hoogezand zeer goed en vriendelijk personeel

Snelle levering van leuke kleren

Op een enkele misser na, heel veel leuke kleren gekocht. Soms is er een levering van 1 dag en daar word ik vrolijk van.

Leuke kleding voor een leuke prijs.

Norah heeft een leuke collectie, die regelmatig wisselt. De pasvorm is goed, ook voor een maatje meer. Ik shop er graag. De webshop is overzichtelijk. Kleding wordt geshowd door modellen, zodat je een beeld krijgt hoe het staat. Bezorging is altijd snel en netjes.

Goed!

Pakket op tijd geleverd. Kleding naar wens.

Mail ontvangen dat de bestelling in De winkel afgehaald kon worden Goed geholpen

Fijne kledingzaak

Vriendelijk, behulpzaam personeel dat goed adviseert en suggesties doet. Altijd blij met mijn aankopen!

Snel en keurig geleverd

Goed geholpen in de winkel en wat niet voorradig was via website besteld.

Super snelle service

Goed geregeld, ook nu met DHL maar nog wel ff de tekst in de retour brief aanpassen! Daarin staat nog dat je het retour pakket in elke post nl punt kunt inleveren en dat is dus nu DHL punt. Verder goed te spreken over jullie service!

Netjes en snel geleverd

Spijkerjasje besteld. Zelfde dag nog verstuurd en volgende dag al geleverd. Keurig verpakt. Mooi jasje. Leuke prijs Perfect

Vriendelijk personeel

Vlotte bestelling