Prettig

Prettige ervaring.vaste klant

Mijn favoriete modewinkel

Norah heeft de leukste damesmode voor een betaalbare prijs! Enkel jammer dat je in de aanbieding bestelde artikelen niet kan ruilen voor een andere maat. Ze kunnen wel retour maar dan kan je de andere maat vaak dus niet meer voor de aanbiedingsprijs krijgen. Verder prima service!

Leuke moderne kleding!

Prettige winkel met mooie collectie voor niet te gekke prijzen. Ook behulpzaam en vriendelijk personeel.

Levering snel. Retourverwerking langzaam.

Na de bestelling geplaatst te hebben had ik de volgende dag alles in huis. Dezelfde dag een deel retour gestuurd. Maar dan gaat het een stuk minder snel. Jammer dat je in de winkel geen geld terug kan krijgen,

Via de webshop bestelt en heb het snel binnen dus super

Fijne mooie kleding, die ook mooi blijft!

Super tevreden !

Bestel als Belgische regelmatig bij Norah , of buiten Corona tijden ga ik regelmatig shoppen in Nederland . En ben een tevreden klant !

Dag 1 besteld en de volgende dag in huis.

Snelle levering van mijn online bestelling. Dus ik ben erg tevreden.

Geweldige broeken

De broeken zitten heerlijk

Snel geleverd, direct dezelfde dag retour gestuurd, een week later nog niets vernomen

Snel geleverd, direct dezelfde dag een aantal kledingstukken retour gestuurd, en nu een week later geen bericht dat deze retour is gekomen, jammer.

Altijd fijne service

Blij dat personeel niet te opdringerig is Zou het wel fijn vinden als blouses en shirts wat meer lengte zouden hebben Ik ben wat zwaarder en dan zijn ze vaak aan de korte kant Was wel teleurgesteld over roze lange jas deze was snel aan het vervilten

Leuke kleding

Ik vind het leuke kleding voor een fijne prijs. Wat voor mij wat sneller mag is de levering, dit duurt vaak meer dan 3 dagen. Daarnaast zou ik het leuk vinden als er wat meer katoen in de collecties wordt opgenomen. Nu is er veel stof waarin je het erg warm krijgt.

Maastricht toppie!

Mijn dochter en ik shoppen altijd bij Norah in Maastricht. Heel aardige en behulpzame verkoopsters. We kopen altijd wel wat. Een leuke betaalbare collectie, ook voor de grotere maten.

Slecht

Ik wilde met mijn vrouw naar binnen op mijn initiatief. Er was maar een mandje. Mijn vrouw mocht gelijk naar binnen en ik had maar plaats te nemen op een bankje. Wat is dit voor aanname???? Is dit bevoordeling of is dit omdat ik geen vrouw ben. Wacht dan als verkoopster even tot er twee mandjes zijn en je gezamenlijk kan. Heb dat fatsoen dan even.

Goede website en makkelijk te bestellen

Levering ging snel

Leuk geholpen ook in de winkel

Graag maat 34 toevoegen

Wat mij betreft valt maat 36 vaak nog te ruim, terwijl ik niet eens heel slank ben. Dus graag maar 34 toevoegen aan de collectie! De vriendelijke medewerkers in de winkel geven ook aan dat deze vraag vaak gesteld wordt... dus kom maar op met maat 34 zodat ik nog vaker bij jullie kan slagen!

altijd prima

Op tijd bezorgt.

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Zeer kundige mensen en erg behulpzaam

Niets meer op zicht laat komen ,want je blijft maar wachten op je geld teruggave

Dat als je iets laat komen je het geld in de winkel niet terug krijgt maar via het hoofdkantoor . Ik zit al 5 dagen te wachten op mijn geld en heb het nog niet terug.

Retourzenden ramp

Had een retour zending. Die heeft twee tot drie weken geduurd. DHL heeft er ruim een week overgedaan om het pakketje retour te leveren. De verwerking bij Norah duurde daarna ook nog eens veertien dagen. Heel slecht. Snap niet dat jullie op DHL zijn overgegaan hebben altijd al een zeer slechte bezorging is geen reclame voor Norah. Bellen aan gooien het pakketje voor de deur neer en lopen weg kijken niet eens of je open doet.

Ik heb mijn bestelling in een winkel af kunnen halen en ontdekte daar dat de bestelde bloes en te groot was en mij niet stond. Ik heb ter plekke andere kleren gekocht en mijn bestelling achter kunnen laten. Meteen is het geld teruggestort. Helemaal goed

Goeie prijs-kwaliteit verhouding. Leuke modellen en mooie prints. Maat klopt altijd. Fijne stofjes.

Top zaak

Vriendelijk en behulpzaam personeel en onwijs leuke kleding

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar