Leuke winkel!

Wat een leuke winkel! Leuke, mooie kleding, fijn personeel! Kom hier zeker terug!

Redelijk

Vond de bestelling te lang duren voordat het in winkel was hierdoor liepmik korting mis

Een geweldige service.

De service is heel goed en een snelle afhandeling Als er iets geretourneerd moet worden. Ze zijn ook heel klantvriendelijk.

Tevreden

Ik ben tevreden over het product . Ben niet tevreden over de levering . Op maandag besteld op dinsdag mail gekregen dat het verzonden is . Uiteindelijk pas na 1 week op dinsdag mail gekregen . Verwachting wordt gewekt dat als het verzonden is het dan toch binnen 3 dagen in de afhaal winkel is . Jammer .

Het is een goede en fijne ervaring met norah. Zal nog wel vaker iets bestellen of in de winkel zelf kopen.

Gezellig

Leuke collectie, altijd leuk geholpen

Prima.

Snelle levering, ziet er uit als op het plaatje

Snel en makkelijk

Ik vind Nora een fiine winkel alleen jammer dat de shirts altijd een korte lengte hebben

Meestal snel in huis en in totaal 1 x meegemaakt dat ik wat langer op mijn geld moest wachten van geretourneerde kleding. De laatste keer op zaterdag teruggebracht in de winkel en op maandag was het geld al teruggestort. Leuke mode voor een leuke prijs!

GEWELDIG

MOOIE WINKEL

Prachtige blouse/jurk

Ik haal al mijn jurken bij Norah en zoals altijd zag er deze ook net zo mooi uit als op de foto en zat hij perfect. Dat is nóg n voordeel van Norah.. altijd dezelfde maat. Maar heel zelden dat iets groter of kleiner uitvalt. Dus ook gemakkelijk om online te bestellen

Prettige ervaring

Fijn geholpen prijs kwaliteit is in evenwicht

Leuke mode

Leuke kleding en draag baar zeker nu jullie meer natuurlijke materialen gebruiken

Mooie trui opgehaald in de winkel Hoofddorp

De trui werd snel geleverd in de winkel. Moest lang wachten in de winkel tot er een verkoopster kwam. Keek nog even rond.. Jammer dat de verkoopsters zo ongeïnteresseerd waren.

Hele goede service ,ik was in rijssen

Leuke hup

Ik ben tevreden over het contact met Norah.

De website werkt prima. De communicatie is helder. Het personeel in de winkel is vriendelijk. Kortom ik ben tevreden.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed passende jeans! Wat minder polyester producten in de collectie

prima/goed verzorgd

Goede kwaliteit en service

Graag koop ik mijn kleding bij Norah in Zoetermeer. Vriendelijke behulpzame verkoopmedewerksters.

Mooi jurkje besteld maat is precies goed en een snelle levering

alleen vind ik het jammer dat ik een vest van 59 euro had gekocht en de volgende dag 30% korting

Leuke kleding voor leuke prijzen

Het is leuk winkelen bij Norah! vooral de basis shirt zijn erg fijn, en die zijn dan heerlijk in Viscose. Verder de blouses vaak wel veel polyester.

Toppy

Behulpzaam,snel regelen,snel bestelling binnen

Prima geregeld

De blouse was te groot, toen naar een winkel in Zwolle gebeld, daar hadden ze een maatje kleiner en hebben ze voor mij acherteruit gelegd en 's middags heb ik de blouse gepast en meegenomen, de gekochte blouse kon ik in de winkel achter laten!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar