Goede service,vriendelijke verkoopsters,behulpzaam

Heel veel keus voor leuke prijzen en kwaliteit

Zie boven staand

Norah heeft een ruime keuze voor een uitgebreide leeftijdscategorie.

Ik koop bijna al mijn kleding bij Norah. Er is een ruime keuze en je wordt heel klantvriendelijk geholpen door de verkoopsters.

Altijd goed

Een hele goede ervaring met Norah en personeel.

Fijne broeken

Norah heeft fijne broeken vind ik. Alleen via de webshop duurt de bezorging te lang (1 week). Via DHL, maar andere webwinkels werken hier ook mee en dan gaat het wel in 3 dgn. Verder duurt het terugsturen en geld terug krijgen ook weer 2 weken helaas. Nu heb ik een broek online besteld (in de winkel niet op voorraad), wordt het na 1 week beschadigd geleverd, dus kan weer terug. Duurt ook weer 2 weken natuurlijk en heb nog steeds geen broek, terwijl hij verder wel fijn zat. Beetje jammer de laatste tijd, deze service zou in coronatijd toch wel beter moeten kunnen.

Mooie nette kleding

Nette kleren ook voor een maatje meer. Online shoppen gaat ook prima. Er is alleen 1 nadeel en dat is dat je niet achteraf kan betalen.

Goed geregeld!

Mijn maat was niet meer in de winkel, en de verkoopster zei meteen,ik zal even kijken of of ik die maat kan bestellen!

Dinsdag in winkel besteld, woensdag in huis.

Super snelle levering.

Dinsdag besteld in de winkel en woensdag al binnen.

ik vind altijd, omdat ik maatje meer heb, mijn jeansbroeken oa bij jullie.

In de winkel in Antwerpen steeds goed bediend geweest, jammer dat deze weg is en daarom doe ik nu bestellingen online. Heel toffe kledij met hedendaagse prints, wel jammer dat de meeste shorten zo kort zijn, met dikke bovenbenen niet ideeal! Prijs / kwaliteit : top !

Levering precies als verwacht.

Leuke kleding. Iets te veel patronen. Levering netjes en op tijd

prima service

prettig contact over verkeerde maat jeans. goed opgelost.

Zeer vriendelijk behulpzaam personeel

Toffe betaalbare kleding, fijn grotere maten

Grandioos

Leuke mode erg blij mee.

Hele goede ervaring,bezorging na een paar dagen bij Norah winkel en ook bij iets retour sturen,prima geregeld en het geld snel weer op de rekening

Had drie artikelen besteld. Lekker snel geleverd gaat prima dus. Heb echter 1 artikel terug moeten sturen omdat dit niet volgens verwachting was. Jammer dat je niet achteraf kunt betalen want nu weet ik niet wanneer ik mijn geld terug krijg. Ik las in een andere review dat de terugbetaling niet best is. Dat zou jammer zijn, en voor mij een reden om niet meer bij Norah te bestellen. Ik wacht dus even af heb mijn pakketje op 14 mei terug gestuurd.

Helemaal goed

Perfecte service en levering

Snel en netjes verpakt

slecht met terug betalen

ik heb op 24-04-2021 een pakketje terug gestuurd via DHL. maar tot op heden heb ik nog mijn geld terug van jullie?? ik heb op 10 mei ook een pakketje terug gestuurd naar jullie en ik hoop dat het geld daar van ook niet zo lang op zich gaat laten duren, als we iets bestellen moet je het gelijk betalen!! maar op terug betalen vind ik echt slecht service , daar bij heb ik nog een vraag waarom plotseling niet meer via postNL ik moet daar 7km heen en 7km terug voor rijden, terwijl wij in ons dorp wel postnl hebben vriendelijk groet Cleunge [email protected] 0622292910

echt weer een geweldig mooie blouse

in een woord gewoon weer top. norah is voor mij de beste winkel die er is

Snel gelevert. Pantalon was niet echt wat k zocht retouir gestuurd en moet nog even afwachten hoe dit verloop.

Altijd meteen goed

Al vaak besteld bij jullie. Nog nooit iets terug hoeven sturen. Nouja ,van de week was dan de eerste keer. Ik ben eigenlijk heel tevreden. Het duurt nooit lang. En ik vind de kleding leuk en lekker zitten. Keep up the great work . Groetjes , Claudia Verhoeven.

Fijne winkel leuke kleding en deskundige hulp, ook online fijn winkelen, top!

Voor herhaling vatbaar!

snel verzonden en pprima kwaliteit

Donker blauwe broek besteld. Mooie kwaliteit en zit heerlijk. erg blij mee

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar