Leuk artikelen. Ik bestel of koop vaak iets in jullie winkels. Artikel was snel binnen.

altijd op tijd.

uitstekend

Leuke kleding, veel keuze.

Super slechte website, niets geleverd

Ik heb 2 broeken besteld, en krijg na 1 week bericht dat ze helaas niet leverbaar zijn. Maar op de site zijn ze nog steeds te bestellen en zie ik een ruime winkelvoorraad. Als ik hier bij de klantenservice naar vraag, wordt ik afgesnauwd: daar kunnen ze toch niet aan beginnen! onbeschoft en weinig meedenkend. Ik moet maar snappen dat de voorraad wisselt vanwege retouren.

Helaas veel polyester zit er in de bovenkleding

De broeken koop ik graag bij jullie!

Mijn ervaring is dat ik gezellig kan winkelen.

Wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt was wel erg teleurstellend tot 2 x toe een jas besteld en tot 2x toe was de voorraad op werd mij meegedeeld terwijl hij nog wel te bestellen was.Zelf vind ik dat ik daar nog wel een kortingsvoucher voor tegoed heb, ik hoop dat dat correct word afgehandeld. De jas heb ik inmiddels zelf gehaald uit Etten-Leur. Verder vind ik de kleding erg draagbaar en ben daar heel tevreden over. Wel zou het prettig zijn als er wat meer voorraad in de winkel zou zijn. Want via de webshop duurt de bestelling te lang . Hartelijke groeten Trieneke Lems.

Prima, wordt altijd fijn geholpen door het aanwezige personeel.

vriendelijk

vriendelijke verkoopster in de winkel die gelijk op de site keek of daar mijn keuze en maat nog wel was top

Snelle levering en top service

Ik ben fantastisch in de winkel in Geldrop geholpen en toen ze de broek ie ik graag wilde niet hadden, werd hij online besteld. Het personeel is daar zo leuk, meedenkend en eerlijk. Zo'n top service! Ik kreeg ook snel een mail dat de bestelling onderweg was en kort daarna een mail dat ik mijn bestelling in de winkel mocht afhalen. Toen er niet alleen mijn broek in de verzendzak zat maar ook nog een klein cadeautje vond ik dat zo lief! Ik kan niet anders zeggen dan: ik wordt er zo blij van!

Tevreden

Levering duurt wat langer dan bij andere bedrijven. Je moet dus geen haast hebben. Redelijke prijzen. Vaak vrolijke kleuren! Maatvoering is ruim.

Was er sneller dan gezet was

Snelle levering`. Kwaliteit goed. Ook afhandelen van terug gestuurde kleding goed.

Fijn om iets bij te bestellen!

Alleen maar goede ervaringen!

Altijd goed geholpen

Bij het ophalen van mijn bestelling vroeg mevr in de winkel nog.. wil je het even passen. Gezien ik dacht zelfde broek besteld te hadden wilde ik het niet. Thuis toch een andere broek in verpakking. Of ik of de webshop in gebreken is gebleven is om het even,, zonder veel vragen bestelling terug genomen en verwerkt. Bijna een 10... jammer dat de winkel niet direct terug kan betalen wat bij webshop besteld is.

Prettig

Ben goed geholpen door een medewerker en heb duidelijk antwoorden op mijn vraag gehad.

Prima snelle levering

Super tevreden

Super tevreden over de kwaliteit.

Gewoon super verzorgd !!!

Alles klopt gewoon. Bestelling keurig verpakt. Retourneren goed geregeld. Het is gewoon overzichtelijk. Super dus.

Aanrader

Snelle levering en geweldige kleding voor een mooie prijs

Mooie kleding , mischien een x rode travel broek in de collectie.

Prima product voor een prima prijs!

Prima product voor een prima prijs! En handig om het in de winkel te laten afleveren. Even passen en als het goed zit, zonder betalen weer weg :)

Leuke kleding

Maar moet wel lang wachten om mijn geld terug te krijgen... Dat staat me tegen Die drie sterren om dat het terug Krijgen van mijn geld Mvg Elly den Boer

Mooi kleedje

Perfecte levering Mooie kleedje en juiste maat. Spijtig genoeg is er geen winkel meer in Antwerpen.Voor mij als trouwe klant is dit een groot gemis

fijne kleding betaalbaar.

vervelend dat je niet contant kan betalen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar