Snelle levering, trage retour afhandeling

Kleding snel geleverd, al ruim een week 1 item retour gezonden, nog niets vernomen over de afhandeling. Jammeren

Helemal goed

Snelle levering. Mooie kleding. Allen retourzending duurt wat lang, ik heb nog geen geld terug.

Fijn materiaal. Snel geleverd. Toppie

Prima gegaan

Ik ben heel tevreden over Norah. Ze hebben leuke kleding , betaalbaar en voor iedereen wat wils. Ik had 5 dingen besteld , waarvan 1 broek niet goed paste (te wijd) , Deze heb Ik in de winkel geruild. Ook zonder problemen. Dus uiterst tevreden!

Bestellingen altijd prima in orde.

Kleding zit prima, ziet eruit zoals op de site. Goed verpakt. Alleen jammer dat de verzending op zich laat wachten. Staat 1 tot 3 dagen of 3 tot 5 dagen voor maar dat duurt vaak langerer dan gezegd. Op dit moment zelf meer dan een week.

Aanmatigend slecht

Op mijn klacht is niet adequaat gereageerd en ik voel allesbehalve serieus genomen. Nu ook nog eens de barcode van de retourzending niet blijkt te werken heb ik bijster weinig enthousiasme meer om te shoppen bij Norah.

Goede winkel

Over t algemeen goede pasvorm,

Mooie kwaliteit en model broek

Zit heerlijk ondanks mijn maat 46 kleed hij ontzettend mooi af, heerlijke broek!

Levering goed

Levering was snel alleen terug sturen ging niet goed. Er zat een retourlabel bij deze bij DHL gebracht was retourlabel niet actief. Naar een Post.nl service ook daar scande die de label niet. Mail gestuurd naar Norah bleek het een bekend probleem te zijn. Dus heb ik via post.nl het pakketje retour gestuurd maar de kosten moest ik zelf betalen. Dat vind ik een slechte service.

Niet leuk

De ene dag 3 artikelen besteld vervolgens 2 dagen later 20%korting daar baal ik dus echt van Ik vind dat klanten voor de gek houden ipv te waarderen in deze vervelend corona tijd Ik blijf trouw aan jullie masr voel me nu toch echt bedonderd

Altijd gezellig of ik nou in padepoel gaat of Hoogezand altijd gezellig

Fijne snelle levering. Hele leuke kleding. Wel iets retour gestuurd. Meer dan 1 week geleden. Daar heb ik nog niet van gehoord. Maar ik verwacht dat ook dat goed gaat.

voor iedereen iets leuks én te betalen

Koop sinds kort bij Norah. Vind niet alles even leuk maar kan altijd wel slagen. Jammer dat er geen slimfit broeken zijn.

Bestelling is goed afgeleverd. De verpakking is wat krap als je iets netjes terug wilt doen.

Leuk bedrijf maar niet alles is goed

Shirtjes en dergelijke zijn erg leuk maar de broeken zijn verschrikkelijk slecht

super handig

heel makkelijk levertijd ook vlug

Je moet geduldig zijn

Levering laat vaak op zich wachten, ik ervaar het vooruitbetalen als vervelend, want de terug betaling van hè retour zending last nog langer op zich wachten.

Ideaal om via internet toch je favoriete kleding te bestellen.

Ideaal om via internet toch je favoriete kleding te bestellen. Super!!!

Personal shopping! Geslaagd.

Snel en goed

Ging van de week mijn bestelde item halen bij de winkel. Zeer tevreden. Zag een leuke trui hangen en wilde deze ook bestellen zei ik. Verkoopster gaf aan dat er niemand was en ik wel even binnen mocht komen, heb hem meteen gekocht en is nu mijn favoriete item om te dragen!

Klantonvriendelijk

De avond voor de 20% korting een bestelling gedaan. De volgende dag gelijk gebeld hoe we de 20% korting alsnog kunnen verwerken. Helaas kon niet meer. Bestelling was al verwerkt in het magazijn dus annuleren kon ook niet meer. Twee dagen later de bestelling nog niet ontvangen. Hoezo al verwerkt?

Raar gevoel

Heb mijn bestelling terug moeten sturen omdat deze te klein was. Omdat Norah net is overgegaan naar een andere vervoerder, moest ik 6,95 bezorgkosten betalen. Hadden bij deze winkel nog niets van ‘Norah’ in hun systeem staan. Contact opgenomen met de klantenservice maar kreeg te horen dat ze dit niet terug konden draaien, ik had even contact met hun moeten opnemen... maar wat doe je als je al de winkel staat..wel even een naar gevoel hierover.

Ivm stoppen Post NL samenwerking

Samenwerking met DHL negatief. RetourPunten in Alkmaar zijn niet allemaal met de auto te bereiken aangezien ik daar afhankelijk van ben. Nu moest ik een stuk rijden hiervoor en was het retour label niet actief.

slecht

Woensdag een grote bestelling gedaan vandaag 20% korting

Leuke mooie niet te duren kleding

Waarom duurt het zo lang voor de geld terug krijgt van terug gestuurden artikelen?

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar